Pelenkázó asztal Nursery Écoiffier játékbabának játékkonyhával és 14 db kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Egy gyerekkonyha, pelenkázó asztal és étkezősarok egyben- egy remek játék kombináció, amely minden hercegnő álma. A szék a földtől 60,5 cm, szép, lágy színekben tündököl- fehér, sötét és világosrózsaszín és narancssárga színekben, szép lepkével díszítve. Az asztal központjában egy főzőlap található, melyre a fedéllel ellátott lábast tudja helyezni és egy üvegre szolgáló hely is gyermeke elé tárul. A játék jobb felén van az étkezősarok, ahol gyermeke megetetheti babáját. Ez a játékbaba pelenkázó asztal gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. A szett 14 egyedi és minőséges kiegészítővel is gazdagított.

A kiegészítők közt van tányér kanállal és villával, melyek szintúgy a konyha színeiben pompáznak. Jobb oldalon helyezkedik el a pelenkázó asztal fésűvel, lázmérővel és játékbaba zuhanyzóval. Alul a sütő található, melyet egy muffint ábrázoló csodálatos kép díszít. Az asztal felső részén rakodásra szolgáló polcok kaptak helyet, melyek egyedivé és tökéletessé varázsolják a játékot. A gyerekek imádják ezt a szettet, mivel sok játéklehetőséget kínál nekik. A készlet a babát nem tartalmazza. Rózsaszín és narancsárga árnyalatokban pompázik, mindkét szín nagyon kellemes és lágy. A játékbabáról való gondoskodás a babázás azt a részét képezi, mikor a gyerekek a szüleiket utánozzák.

A babázás fejleszti gyermeke kognitív és motorikus képességeit, valamint az önállóságot is. Gyermeke úgy játszik játékbabájával, mintha egy igazi baba lenne. Eteti, fürdeti, pelenkázza és altatja őt. Saját babáján tanulhatja meg, hogyan kell őt levetkőztetni és felöltöztetni, ezt a képességét később saját magán is hasznosíthatja. A babázás nagyon fontos szerepet játszik gyermeke kommunikációs és nyelvi képességei fejlődésében is. Az Écoiffier egy francia gyártó, mely minőséges gyerekjátékokat állít elő. A műanyagok, melyekkel dolgozik, minőségesek, ellenállóak, valamint könnyűek és kellemes tapintásúak. Azzal, hogy gyermeke gondoskodik játékbabájáról, ő maga válik önállóbbá.

 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*34*60,5 cm
Termék magassága60,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek