Pelenkázó asztalka játékbabának Écoiffier etetőszékkel, játékbabával és 13 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Nursery pelenkázó asztalka játékbabának a francia Écoiffier vállalattól egy gyönyörű babacenter, amely megörvendeztet minden kislányt 18 hónapos kortól. Pelenkázó asztalka, etetőszék, kis kád zuhannyal és még rengeteg kiegészítő együtt nagyszerű multifunkciós játékot alkotnak, amellyel a gyerekek hosszú ideig fognak játszani. Pelenkázó asztalka etetőszékkel lágy  rózsaszín és lila színárnyalatokban tündököl. Kislányos szett babázáshoz egy minőségi játék készlet a francia Écoiffier vállalattól. Az asztalka lábai lekerekítettek, mint ahogy a többi időfeletti játék élei is, így gyerkőcök a játékokkal maximális biztonságban lesznek. Méretei a pelenkázó asztalkának és Nursery etetőszéknek 78,5*57*46 cm.

Ez egy egyedi játék szett, amely megfelő gondoskodást nyújt játékbabával való játszáshoz. A pelenkázó szetthez tartozik egy játékbaba is, amely 37 cm hosszú. Gyerekek babázás közben nem csak a felnőtteket utánozzák, ami elősegíti mentális fejldésüket, hanem függetlenségre is szert tesznek. Babázáskor fejlődik a gyermek kognitív és motorikus képessége és függetlenné válik. Gyerekek nagyon szeretnek úgy játszani játékbabájukkal, mintha valódi lenne. Etetik, fürdetik, altatják. Játékbabájukat megtanulják öltöztetni és vetkőztetni, amelyet majd saját magukon is praktizálhatják. Babázás nagyon fontos a gyermek kommunikációs és nyelvi képességeinek a fejlesztésében.

Écoiffier egy francia vállalat, amely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek minőségiek, ellenállóak és egyben könnyűek és simák a gyermek kezecskék tapintására. Écoiffier játékok megfelelnek a szigorú európai feltételeknek, ezért is megfelelőek a legkisebbek részére is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron.  Pelenkázó asztalka etetőszékkel kerekeken és 13 kiegészítővel mindent kínál, amelyre a gyerkőcnek szüksége lehet babázás közben. Minden kis hercegnő imádni fogja ezt az egyedi játékot.

Doprava 79
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek78,5*57*46 cm
Meghatározott termékekNem
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...