Pelenkázó kocsi kerekeken Suitcase 3in1 Natur D'Amour Baby Nurse Smoby ágyikóval és etetőszékkel és 6 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Pelenkázó kocsi játékbabának 3in1 a francia neves Smoby vállalat népszerű Baby Nurse kollekciójából egy csúcsszuper többfunkciós gyerekjáték kislányok részére 18 hónapos kortól. Kényelmes babaágy, összecsukható etetőszék max. 42 cm nagyságú játékbabának alkalmas. Egyedi babacenter kompakt kerekes kofferba van csomagolva, így gyerkőce bárhova magával viheti és még helytakarékos is. Könnyen szétnyitható és játék végeztével összecsukható. Csodálatos pasztell rózsaszín, szürke, fehér színárnyalat minden kislány figyelmét felkelti. A kiságy kiegészítői kӧzӧtt megtaláljuk a textil baldachint is, ami a kiságy köré függeszthető. 

A kofferben 6 nélkülözhetetlen kellék található, ide tartozik szív alakú tányér, kiskanál, cumisüveg, ruha akasztók és babatakaró. A kiságy felett rakodó polcot találunk, melyre a két kis ruhaakasztó segítségével felakaszthatók a játékbaba ruhácskái, így minden öltözéke szép rendezett lesz. Praktikus utazó szett játékbabáról való gondoskodáshoz egy hasznos fogantyúval is el van látva, a gyermek apró kezecskéjéhez kialakítva, így könnyedén viszi majd magával, bármerre is indul útnak.

Méretei a széttárt játéknak 26*26*62 cm, miközben teljes magassága 62 cm. A játék tisztítása nedves szivaccsal ajánlott. Babázás nagyon jó hatással van a gyermek fantáziájának és elképzelőerejének, kognitív és motoros képességei fejlődésére, gyerkőcben játék során feléled a felelősség és önállóságtudat. Játék kӧzben a kislányok felӧltik az édesanya szerepét és úgy játszanak a játékbabával, akár a saját élő kisgyermekükkel, etetik, fürdetik, állomba ringatják. A babázás fontos szerepet játszik a kommunikációs és nyelvi képességek tӧkéletesítésében. Pelenkázó kocsi erős és tartós műanyagból készült, bársonyos a tapintásra.

Smoby egy műanyag gyerekjátékokat gyártó neves francia cég. A Smoby játékok gyártásánál használt műanyag erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. A szigorúan ellenőrzӧtt gyártási folyamat végén a legszigorúbb biztonsági kӧvetelményeknek megfelelő játék áll. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és termékei egyediségét, melyek kiemelkedő pozíciót tӧltenek be az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek26*26*62 cm
A csomagolás méretei46*15*52 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színbarna
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.