Pelenkázótáska Beaba Wellington Changing Bag Blue Marine

Termék leírása

Élvezze az anyaságot stílusosan a Beaba márka segítségével! A Wellington Changing Bag Heather Grey Beaba pelenkázótáska egy praktikus babakellék unisex sötétkék színben. Tágas beltere számos hasznos kelléknek ad helyet, melyek séták során megkönnyítik a pelus cserét. A hátizsák formájú pelenkázótáska szabad mozgást biztosít a kezeknek, így az édesanya teljes mértékben a gyermekével foglalkozhat.

A táskában 3 belső rekesz található, valamint egy rekesz a nedves ruhaneműnek. A táska thermo ételtartóval és kényelmes pelenkázó alátéttel. Nem hiányoznak a külső zsebek sem az apróságokra. A babakocsihoz rögzíthető táska teljes űrtartalma 18 liter, tisztítása nedves kendővel ajánlott.

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka 1989-ben hódította meg a piacot, azóta forradalmi termékeivel igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. A márka tervezői és gyártói elsősorban a minőségre törekednek, ennek köszönhetően a Beaba termékei megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. Kínálatában szép és minőségi háztartási eszközök széles választékát találja, melyek minőségét számos díj támasztja alá ezzel is tükrözve a szakemberek és szülők véleményét.

Jellemzői

  • pelenkázótáska
  • számos rakodótérrel
  • thermo ételtárolóval
  • pelenkázó alátéttel
  • modern dizájn
  • mosás enyhe cikluson
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek39*17*27 cm
Tömeg0,75 kg
Tömeg L17,8 l
Színkék
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.