Pelenkázó táska babakocsira Beaba Amsterdam II Expandable Travel Changing Bag Heather Grey 2 méret szürke

Termék leírása

A Beaba utazó pelenkázótáska Amsterdam II Expandable Travel Changing Bag Heather Grey szürke színben ideális utazásokhoz, sétákhoz és rövid kirándulásokhoz. A táska első látásra egy stílusos táskára hasonlít, az alsó részében található praktikus cipzár lehetővé teszi belterének 15 cm-rel való bővítését. Az XL méretű 34 térfogatú Beaba táska kitűnő a nagyinál vagy a nyaralóban töltött hétvégéken, XXL méretre kibővítve az 50 literes térfogatával hosszabb utazásoknál bizonyít.

Az utazó pelenkazótáska számos rakodórésszel, piperetáskával, szennyes ruha zsebbel, puha pelenkázó alátéttel rendelkezik, vállpántja a puha védőpárnájának köszönhetően nem nyomja az anyuka vállát, ráadásul szükség esetén leszerelhető. A cipzár széttárása után gazdag rakodótér tárul elénk, amelyben a babakellékek, váltás ruha mellett a játékok is elférnek. A táska hátsó részében lévő pánt lehetővé teszi a táska rögzítését a bőröndhöz, így mindig kéznél van. A táskát könnyedén nedves szivaccsal vagy kíméletes cikluson mosógépben tisztíthatja.

A francia Beaba márka már 1989 óta igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. A Beaba márka tervezői nagy hangsúlyt fektetnek a minőségre, ezért a Beaba termékek garantáltan megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek. A Beaba francia gyártó termékei számos díjat tudhatnak magukévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik.

Jellemzői

  • pelenkázótáska babakocsihoz
  • Amsterdam II kollekció
  • utazásra alkalmas
  • 34-50 literes térfogat
  • beltere 15 cm-rel bővíthető
  • puha pelenkázó alátét
  • tisztítás mosógépben
  • modern francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek63*22*36/45 cm
A csomagolás méretei60*13*38 cm
Tömeg1,34 kg
Tömeg L34-50 l
Színszürke
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.