Pelenkázó táska babakocsira Paris Beaba Rose kiegészítőkkel rózsaszín

Termék leírása

Élvezze az anyaságot stílusosan a francia Beaba márkának köszönhetően. A Paris kollekciót képviselő pelenkázótáska babakocsihoz ideális a kirándulások és séták közben. A Paris Beaba pelenkázó táska több rekesszel rendelkezik, amelyekbe minden szükséges babakellék helyet talál. A pelenkázótáska a praktikus pántok segítségével bármilyen babakocsi típusra rögzíthető. Egyedi francia dizájnban pompázó külcsíne vonzza a környezet tekintetét és érezteti viselőjével, hogy kismamaként is diktálhatja a divatot.

A pelenkázó táska minden tekintetben praktikus, ezt bizonyítja modern rózsaszín árnyalata, izoterm rekesze az étel tárolására és a kivehető pelenkázó alátét is. Többé már nem kell nagy és formátlan pelenkázó alátéteket cipelnie, mert rendelkezésére áll ez a pompás alátét. A táska belseje praktikusan van elosztva, így minden babakelléknek megvan a maga helye. A hét elasztikus rekesz, a külső zseb apróságokra és a 16 literes űrtartalom gondoskodnak a Paris Beaba pelenkázó táska tökéletes felosztásáról. A táska pamut és poliészter kombinációjából készült, belső tere speciális vízálló kezelést kapott. A táskához levehető vállpánt és egy babakocsi pánt is tartozik. A Beaba táska kézben is hordható, akár egy retikül.

A francia Beaba márka 1989 óta igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Szabadalmazott termékei tetszetős külcsínnel vannak ellátva és megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik. Ikonikus termékei a legigényesebb szülők elvárásait is kielégítik.

Jellemzői

  • pelenkázótáska babakocsihoz
  • Paris kollekció
  • számos tárolóhely
  • hét elasztikus rekesz
  • pelenkázó alátét
  • modern dizájn
  • mosás enyhe cikluson
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek36*16*26 cm
Tömeg L16 l
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.