Pelenkázótáska babakocsihoz Beaba Berlin XL Black kiegészítőkkel

Termék leírása

A Berlin XL pelenkázótáska babakocsihoz elegáns, praktikus és elegendően tágas az összes babakellék tárolásához. A halhatatlan fekete színben készült pelenkázótáskát minden modern kismama tetszését elnyeri, aki a célszerűség mellett a stílusra is odafigyel. A Beaba 25 literes térfogatú pelenkázótáska pántja leszerelhető és modern retiküllé alakítható.

A 3in1 pelenkázótáska három különböző módon viselhető és nagyobb gyerekek mellett is használható. A táska thermo üvegtartóval, szennyes ruha tartóval, cumitartóval és egy kényelmes pelenkázó alátéttel van kiegészítve. A nagyméretű Beaba XL táskában továbbá két oldal rekesz és egy elülső, cipzáras rekesz is található. A táska nedves szivaccsal tisztítható.

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka 1989 óta igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Szabadalmazott termékei tetszetős külcsínnel vannak ellátva és megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik. Ikonikus termékei a legigényesebb szülők elvárásait is kielégítik.

Jellemzői

  • pelenkázótáska babakocsihoz 3in1
  • számos rakodótérrel
  • 25 l térfogat
  • thermo üvegtartóval
  • pelenkázó alátéttel
  • modern dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek50*22*34 cm
Termék magassága34 cm
A csomagolás méretei48*20*34 cm
Tömeg1140 g
Tömeg L25 l
Színfekete
Meghatározott termékekNem
gift SS2024ECO3249 Zvieratká z farmy
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.