Pelenkázótáska Voyage 4in1 toTs-smarTrike belső táskával és termikus cumisüvegtartóval szürke

Termék leírása

Pelenkázótáska Voyage egy extra nagy táska anyukáknak, melybe minden elfér, ami szükséges egy sétához vagy kiránduláshoz kisgyermekkel. Minden anyuka tudja, hogy milyen sok dolog szükséges, ha csöppségével a szabadba készül. A Voyage táska minden anyuka beteljesült álma. Könnyű és vízálló anyagból készült, sok-sok zseb és rekesz bújik meg a  pelenkázótáskában. A pelenkázótáska egy újabb belsőtáskát rejt magába, mely még több tárolóhelyet biztosít az anyukák számára. Külön is használható. Köszönhetően a sok rekesznek szervezetten lehet tárolni a táska tartalmát, könnyen áttekinthető és anyuka gyorsan megtalálja benne, amire éppen szüksége van. Kitűnő kiegészítője a pelenkázótáskának a pelenkázó alátét és termikus cumisüvegtartó. A termikus cumisüvegtartó biztosítja az anyukának, hogy mindig lesz kéznél meleg tejecske vagy éppen tea a csöppségének, ha éppen megszomjazna. A smarTrike pelenkázótáska multifunkciós kihasználhatóságának és elegáns külsejének hála, egyetlen anyuka sem fog tudni ellenállni.

Pelenkázótáska igazán multifunkciós kihasználhatóságú, négy külőnféle módon használható: válltáskának, kézbe, hátizsákként és táska babakocsira rögzítve.Táska kézben fogható fülekkel is el van látva, de 2 állítható vállpánt is található rajta, hogy kézben és vállon egyaránt kényelmes legyen a viselése. Vállpántokkal fél vállon vagy keresztbe vetve is használni lehet, de akár hátizsákként is. A vállpántok ügyesen elrejthetőek így egy stílusos kézitáskáva alakul át a pelenkázótáska. Másik lehetősége a pelenkázótáska kihasználásának, hogy babakocsira rögzíthető. Nehéz táskát nem kell kézben cipelni, egyszerűen ráakasztható a babakocsira. ToTs-smarTrike táska egyszerű, de trendi dizájnja és multifunkciós kihasználhatósága, minden modern anyukához és csemetéjéhez tökéletesen illik. A Voyage termékekben társul a funkcionalitás és a divat, gyermekét nagy stílusban kíséri majd születése pillanatától fogva.

SmarTrike egy elismert gyerek tricikli és roller gyártó vállalat, melynek termékei az egész világon nagyon közkedveltek és konkurencia mentesek. A legújabb sorozat termékei a smarTrike vállalatnak a toTs babaápoló kellékek a legkisebbek részére. Ez egy újító kategória, mely praktikus és stílusos segítséget nyújt szülőknek a picik mindennapos szükségleteinek kielégítésében. ToT's modern és elegáns kollekciót ajánl magasan minőségi termékekkel, mely tökéletesen tükrözi szülő és csemetéje izlését. Kiváló minőséget észszerű áron kínálja, miközben a stílus továbbra is magasan megmarad. Voyage táska anyukáknak méretei 45*17*34 cm. 

Jellemzői

  • nagy pelenkázótáska 4in1
  • elegendő belső tárolóhely rekeszekkel és zsebekkel
  • kivehető belső táska, nagy belső zsebek
  • nagy külső rekesz
  • 2 palacktartó fakk, termikus cumisüvegtartó
  • pelenkázó alátét
  • akasztók babakocsihoz való rögzítéshez
  • babakocsira rögzíthető, vállra akasztható, kézitáska és hátizsák egyben
  • legmodernabb dizájn
  • minőségi anyagok
  • vízálló felület
Doprava 79

Technikai paraméterek

Méretek45*17*34 cm
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.