Pelusok 10 drb Mon Grand Poupon Corolle 36-42 cm játékbaba részére 3 évtől

Termék leírása

Egyedi pelusok Mon Grand Poupon játékbaba részére a francia Corolle vállalat műhelyéből nélkülözhetetlen kiegészítő a játékbabáról való gondoskodáshoz. Egyedüli webáruházként nem csupán játékbabákkal szerzünk örömet gyermekének, de hasznos kiegészítőkkel is, mégpedig pelusokkal, melyek valódi pampers pelusokra emlékeztetnek. A készletbe 10 darab valósághű pelus tartozik 36-42 cm nagyságú játékbaba részére. A Corolle játékbaba átpakolása sosem volt egyszerűbb, köszönhetően a 10 pelusnak ezt a folyamatot a kicsik újra és újra átélhetik.

Részletekig kidolgozott pelusok elsőosztályú alapanyagból Mon Grand Poupon játékbaba részére nagyon kellemes érzést nyújt tapintásra, a babázást magasabb szintre emeli, ami nagyon jó hatással van a fantázia és kommunikációs készség fejlődésére egyaránt. A szerepjátékok fontossága a korai gyerekkorban vitathatatlan. Segítségükkel a kicsik elmerülnek a felnőttek világában, megismerhetik saját emocionális világukat és megtanulnak felelősséget vállalni saját tetteikért. A Corolle gyártó kiegészítőinek köszönhetően a gyerekek etethetik, fürdethetik, tisztába ölthetik vagy álomba ringathatják kedvenc játékbabájukat. 

A francia Corolle márka a legszebb játékbabák gyártója már 1979-től. A játékbabák a francia Loire Valley térségében található Langeais romantikus városában kelnek életre. Minden játékbaba egyedi és az elsőosztályú minőség, részletes kidolgozás és csodás francia dizájn megtestesítője. A márka a Parents’ Choice Awards díj valamint sok más díj birtokosa, amelyek az elégedett szülők és szakemberek véleményét tükrözik. A Corolle termékei megfelelnek a szigorú uniós szabványoknak. Teljesítse gyermeke álmait és lepje meg a világ legcsodálatosabb babájával.

Jellemzői

  • 10 drb pelus játékbabának
  • 36--42 cm játékbaba részére
  • 3 évtől
  • gyermekkorhoz igazított részletekkel
  • csodás francia dizájn
  • elsőosztályú minőség
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
A csomagolás méretei15*15*10 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,02 kg
Színfehér
Ajánlott baba magasság36 - 42 cm
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.