Pénztárgép Activity Kiddieland elektronikus hang- és fényeffektekkel 18 hó-tól

Termék leírása

A Kiddieland Activity gyerek pénztárgép egy minőségi és praktikus gyerek játék csodálatos dizájnnal és kiemelkedő kidolgozással. A játék minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely éveken át kitart, mindemellett viszont nagyon finom, kellemes tapintású. A kisbolt elektronikus és hang- és fényeffektekkel varázsolja el a kis árusokat. A pénztárgép elemmel műkӧdik. A modern játék a fehér, kék, piros, sárga és zӧld színek kombinációjában pompázik. Elválaszthatatlan tartozéka a narancssárga bevásárlókosár.

Az Activity pénztárgép négy külӧnbӧző programmal rendelkezik, melyek hasznosak az ábécé és a számtan alapjainak elsajátításánál. Így a gyerekek nem csak játszanak, de szórakoztató módon tanulnak is. A pénztárgép LCD kijelzőjén jól láthatóan ábrázolódnak a számok és a betűk. A pénztárgép a billentyűzeteinek megnyomását kӧvetően hangeffekteket ad ki, melyeket minden gyermek imádni  fog. Természetesen nem hiányozhat a vonalkód leolvasó szkenner sem, mely minden leolvasásnál csipogó hangot ad ki és világít. A pénztárgép részét képezi a futószalag, melynek kӧzvetlen kӧzelében található a gyümӧlcs és zӧldség súlyának méréséhez szolgáló mérleg. Ha már a gyerkőc befejezte a vásárlást az Open gombbal kinyitja a pénzecskékkel teli kasszát. A kisboltban kártyás fizetés is lehetséges.

A minőségi pénztárgép erős és ellenálló, éveken át szolgálja kis tulajdonosát a boltos szerepjátékok során, akár ӧnnálóan, akár testvéreivel vagy barátaival játszik. A játék során fejlődik a kicsik kommunikációs képessége  és szociális érzékenysége. A számtalan hang- és fényeffektus a játékot még élvezetesebbé varázsolja és a játékos tanulást még szórakoztatóbbá teszi. Külӧnbӧző gombnyomásokat, karforgatásokat, valamint a játék nyitogatását kӧvetően a kicsik megfigyelhetik, milyen változások kӧvetkeznek be a játékon. Minden változást más-más dallam, fényeffektus, mozdulat kísér. A játék hozzájárul a finom motorika, logikai gondolkogás és a párosítás és kӧvetkeztetés mint logikai gondolkodás forma fejlődéséhez. A termék használata 18 hónapos kortól ajánlott.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Méretek34*18*21 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.