Pénztárgép Bubble Shop Écoiffier bevásárlókocsival és 26 kiegészítővel 18 hó-tól

Termék leírása

Az Écoiffier Bubble Shop gyerek pénztárgép kosárral egy modern és csodálatos játék minden boltos szerepjátékokat kedvelő gyerekek részére. A játék, beleértve a bevásárlókocsit és az ӧsszes kiegészítőt, minőségi és ellenálló műanyagból készült, mely éveken át kitart, mindemellet tapintásra nagyon kellemes és finom. A gyerek kassza vidám, friss világoszӧld és rózsaszín színekben tündӧkӧl. A kiegészítők kivitelezése megfelelel a valódi élelmiszerek színének és külsejének. A kassza felett helyezkedik el a piros numerikus billentyűzet és a vonalkód leolvasó berendezés.

A pénztárgép kasszája nyitható, benne valósághű euró pénzérmék és papír bankjegyek sorakoznak, melyek értéke  egy, két eurós pénzérmének vagy 10 eurós bankjegynek felel meg. Természetesen nem hiányzik a műanyag bankkártya sem. A bevásárlókocsi nagyon stílusos, a gyerkőc nem csak a vásárlásnál használhatja, de séta során is magával viheti. A benne lévő élelmiszerek kӧzӧtt megtaláljuk a csokoládét, tejet, kalácsokat, száraz tésztát vagy paradicsom pépet. Együttesen a csomagolás 26 kiegészítőt tartalmaz. Itt található a mikrofon is, ami csak imitációként szolgál.

A Bubble Shop gyerek pénztárgép bevásárlókocsival  egy minőségi és praktikus játék a francia Écoiffier gyártó műhelyéből, mely sok éves hagyománnyal rendelkezik a játékgyártás terén és garantálja a legszigorúbb európai szabványoknak megfelelő minőséget. Egyszerre tӧbb gyermek játékához is alkalmas, amíg az egyik a vásárló, a másik az eladó szerepét tӧlti be, mikӧzben fejlődik a gyerekek kommunikációs képessége és szociális érzékenysége. A játék során a kicsik elsajátítják a számtan alapjait és tӧkéletesítik pénzügyi műveltségüket, amit a késӧbbiek során a reális életben is hasznosítanak. A játék gyerekeknek 18 hónapos kortól ajánlott. Méretei 36*23*20 cm.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek36*23*20 cm
A csomagolás méretei80*40*53 cm
Tömeg0,71 kg
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.