Pénztárgép elektronikus funkciókkal Large Cash Register Smoby működő szkennerrel számológéppel és mechanikus mérleggel 30 kiegészítő

Termék leírása

Large Cash Register pénztárgép a francia Smoby gyártótól kis boltosok számára 3 éves kortól. Az időtlen játék ragyogó zöld színben készült, valódi francia külcsínével büszkélkedik, és számtalan funkcióval rendelkezik. A pénztárgép mechanikus mérleggel, nyitható pénztárral és működő számológéppel van ellátva, amely segíti a számok és a számtan alapjainak elsajátítását. A vonalkódleolvasó hang- és fényeffekteket ad ki a termékkódok leolvasásánál.

A pénztárgép erős és ellenálló műanyagból készült, élei lekerekítettek, felülete tapintásra nagyon kellemes. A fizetés lehet készpénzes vagy kártyás, hiszen a nyitható pénztárgép kártyaleolvasóval is rendelkezik. A fizetésről a vásárló nyugtát kap. A vevőket az eladó egy mikrofon segítségével szólíthatja fel. A játékot 30 db kiegészítő gazdagítja, többek között dobozok száraz tésztával és sütivel, gyümölcs levek, bankjegyek és pénzérmék, fizetőkártya és számlák. A valósághű tartozékokkal felszerelt pénztárgép játékos módon ismerteti meg a gyerekekkel a pénz világát és fejleszti penzügyi műveltségét.

A pénztárgép ideális kiegészítője a szerepjátékoknak, melyek több gyerkőc szórakozását teszik lehetővé, miközben fejlesztik a kommunikációs és nyelvi készségeket, valamint logikai gondolkodásmódot és pénzügyi műveltséget. Az apró tartozékokkal való játék tökéletesíti a finom motorikát és mozgás készséget. Már a legkisebb gyermekekben szükséges felébreszteni a szerepjátékok iránti érdeklődést, hiszen általuk nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája. Az elektronikus modul 1 x LR54/AG10 elemmel (csomag részét képezi) és 2 x LR03 elemmel működik (nem képezik a csomag részét).

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek39*22*16 cm
Termék magassága22 cm
A csomagolás méretei29*9*41 cm
Teljes hosszúság39 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
NoteBattery: 1 x LR54/AG10 included and 2 x LR03 not included
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.