Elektronikus pénztárgép számológéppel Large cash Register Smoby türkíz mérleggel terminállal és vonalkód leolvasóval 30 kiegészítővel

Termék leírása

Large Cash Register pénztárgép a francia Smoby gyártótól kis boltosok számára 3 éves kortól. Az időtlen játék ragyogó türkiz színben készült, valódi francia külcsínével büszkélkedik, és számtalan funkcióval rendelkezik. Az pénztárgép mechanikus mérleggel, nyitható pénztárral és működő számológéppel van ellátva, amely segíti a számok és a számtan alapjainak elsajátítását. A vonalkódleolvasó gombnyomásra hang- és fényeffekteket ad ki a termékkódok leolvasásánál.

A fizetés lehet készpénzes vagy kártyás, hiszen a pénztárgép kártyaleolvasóval is rendelkezik. A fizetésről a vásárló nyugtát kap. A vevőket az eladó egy mikrofon segítségével szólíthatja fel. A játékot 30 kiegészítő gazdagítja, többek között dobozok száraz tésztával és sütivel, bankjegyek és pénzérmék, fizetőkártya és számlák. A játék elsősosztályú műanyagból készült, amely tapintásra nagyon kellemes.

A játék méretei 39*22*16 cm, teljes magassága 29 cm. Az elektronikus modul 1 x LR54 elemmel (csomag részét képezi) és 2 x LR03/AAA elemmel működik (nem képezik a csomag részét). A pénztárgép ideális kiegészítője a szerepjátékoknak, melyek több gyerkőc szórakozását teszik lehetővé, miközben fejlesztik a kommunikációs és nyelvi készségeket, valamint logikai gondolkodásmódot és pénzügyi műveltséget. Az apró tartozékokkal való játék tökéletesíti a finom motorikát és mozgás készséget. Már a legkisebb gyermekekben szükséges felébreszteni a szerepjátékok iránti érdeklődést, hiszen általuk nő a kicsik felelősségtudata, fejlődik alkotóképessége, kreativitása, fantáziája.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek39*22*16 cm
Termék magassága29 cm
A csomagolás méretei41*9*29 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,61 kg
NoteBattery: 1 x LR54 (included) + 2 x LR03 (not included)
Színtürkiz
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.