6 040 Ft
4 210 Ft
Mennyiség:
Készleten
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

Gyerek pexeso Emoji Identic Memo Game egy nagyszerű memóriajáték telis-tele vidám hangulatjelekkel, melyek manapság nagyon ismertek és közkedveltek. Memóriajáték Szmájli 55 pár hangulatjelet tartalmaz, összesen tehát 110 minőségi pexeso kartyalap található a csomagban. Ez a nagyszerű nagy pexeso elszorakoztatja gyermekeit, barátaikat, vagy akár az egész családot is. Egyes pexeso kartyalapok minőségi vastagabb alapanyagból készült, mely magasan tartós és rugalmas. Ez azt jelnti, hogy a kártyalapok sarkai nem gyűrődnek fel könnyen, de egyben felvételük az asztalról könnyedén megmegy.

Az egyes ábrák egymástól elegendően eltérőek, hogy könnyebben megtalálásra kerüljön a párjuk. Játszva a pexeso memóriajátékkal a kicsi nagyon szórakoztató módon tanul gondolkodni – a pexeso játék jótékony hatással van a rövid távú memóriára, színek és alakzatok felismerésére. A játék megfelelő 6 éves kortól, eljátszik a játékkal majd az egész család is.

Ideális játék otthonra, amikor kint csúnya az időjárás, vagy estére tévénézés helyett. A spanyol Educa márka garancia a kiváló európai minőségre – termékei szállítást megelőzően többfokozatú szigorú ellenőrzésen mennek keresztül. Educa különböző logikai játékok gyártásával foglalkozik, amelyek nemcsak a gyermek pexeso kategóriára korlátozódnak.

Technikai paraméterek
Kor6 éves kortól
Származási helySpain
A csomagolás méretei25*25*6 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...