Gyermek pihenőszék állítható Beaba Up&Down Bouncer III Leaves szürke 4 magasság és 3 pozíció 0 hó-tól

Termék leírása

A Beaba Up&Down dönthető gyermek pihenőszék nem csak nagyon kényelmes, de maximálisan biztonságos is. A gyönyörű színkombinációban kivitelezett pihenőszék ráadásul hintaként is szolgálhat. Ergonomikus és kényelmes betétjének köszönhetően már 0 hónapos kortól alkalmazható. Előnyére válik puha párnája is, amely optimális fejtámaszt biztosít a babáknak. A párna betétje három hónapos babánál kivehető.

Kényelem

A puha pihenőszék magasított pereme biztosítja a baba komfortját. A Beaba Up & Down Bouncer III pihenőszék a szülők hátgerincét is kíméli, hiszen állítható magasságának köszönhetően nem szükséges hajolni a babához. A pihenőszék huzatja kímélő programon mosógépben mosható. A pihenőszék fejtámasza megtartja a baba fejét.

A Beaba pihenőszék 4 magasságba állítható – a biztonsági gombok megnyomásával a szék feljebb vagy lejjebb helyezhető. A baba ideális magasságból figyelheti szüleit, testvéreit és a körülötte történő eseményeket. A pihenőszék továbbá egy kézzel 3 pozícióba dönthető, így szükség esetén a baba kényelmesen szundikálhat benne. A baba biztonságáról az ötpontos biztonsági öv gondoskodik. A pihenőszék egyúttal hintaként is szolgálhat, amely szintén bebiztosítható a felborulása elkerülése érdekében. A stabil szerkezetű termék két praktikus fogantyúval rendelkezik, melyek lehetővé teszik a pihenőszék egyszerű áthelyezését.

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka 1989 óta igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Szabadalmazott termékei tetszetős külcsínnel vannak ellátva és megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik. Ikonikus termékei a legigényesebb szülők elvárásait is kielégítik.

Jellemzői

  • pihenőszék gyerekeknek
  • 0 hónapos kortól
  • betéttel újszülötteknek
  • stabil hinta
  • magasságilag állítható
  • ötpontos biztonsági öv
  • csúcsminőségű termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek87*51*52 cm
Termék magassága87 cm
A csomagolás méretei64*57*16 cm
Állítható magasságIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg5,0 kg
Maximum terhelés9,0 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.