Pihenőszék Evolutive Compact Beaba baby seat II Heather Grey összecsukható 0 hó-tól szürke

Termék leírása

Üdvözölje kínálatunkban a Beaba pihenőszék jobb, szebb és modernebb változatát! A Beaba Evolutive Compact Baby Seat II pihenőszék csecsemőknek könnyű, kompakt és kényelmes, ráadásul nem csak az újszülötteknek alkalmas, de az innovatív megoldásnak köszönhetően az idősebb gyerekek is élvezhetik. A pihenőszéket az intuitív rendszernek köszönhetően egy esernyőhöz hasonlóan lehet össze- és szétrakni. A termék nagyon helytakarékos és kompakt méretei lehetővé teszik egyszerű szállítását akár utazások során is. A pihenőszék lábai között lévő nagyobb távolság biztosítja a termék stabilitását. Tokja praktikus fülekkel van kiegészítve. A pihenőszék előnye, hogy együtt nő a gyermekkel. Újszülött kortól 9 kg súlyig kényelmes pihenőszékként, 12 hónapos kortól 30 kg súlyig komfortos fotelként használható.

Maximális kényelem

A szürke színű Beaba pihenőszék puha anyagból készült és kényelmes, ergonomikus párnás alátéttel rendelkezik, mely fejtámasszal van ellátva. Az alátétnek köszönhetően a baba kényelemben és biztonságban érzi magát. A kicsi biztonságáról a hárompontos biztonsági öv is gondoskodik, mely megakadályozza az izgő-mozgó baba lecsúszását. Amikor már nincs szükség a fej megtámasztására a párna könnyedén eltávolítható. Nagyobb gyerekek esetén a pihenőszék kényelmes kis fotelként szolgálhat. A pihenőszék huzatja kímélő programon mosógépben mosható.

A Beaba márkáról

A francia Beaba márka 1989 óta igyekszik a kisbabás szülők életét valamivel egyszerűbbé tenni. Szabadalmazott termékei tetszetős külcsínnel vannak ellátva és megfelelnek a legszigorúbb minőségi követelményeknek. A Beaba francia gyártó számos díjat tudhat magáévá, melyek nem csak a szakemberek, de az elégedett szülők véleményét is tükrözik. Ikonikus termékei a legigényesebb szülők elvárásait is kielégítik.

Jellemzői

  • pihenőszék gyerekeknek Beaba
  • újszülött kortól ajánlott
  • párna csecsemőknek
  • hárompontos biztonsági öv
  • intuitív összecsukható rendszer
  • modern francia dizájn
  • minőségi Beaba termék
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek64*74*60 cm
Termék magassága60 cm
A csomagolás méretei32*21*110 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,5 kg
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.