Piknik kosár étkészlettel és poharakkal Enchantimals Picnic Basket Smoby 21 kiegészítővel

Termék leírása

Piknik kosár étkészlettel Enchantimals egy igazán egyedi és ideális kiegészítő minden kislány részére 3 éves kortól, akik szeretnék megvendégelni barátaikat, szeretteiket, családtagjaikat. Kosárka étkészlettel tarka színkivitelben tündököl és az Enchantimals mese hősei ábrája köszön vissza a kiegészítőkön, akik egy varázslatos erdőben, Everwilde-ban élnek állatkáikkal. Kosár nagyszerű választás, ha csöppsége a szabadba indul piknikezni. Összesen 21 kiegészítőt tartalmaz, melyek még kellemesebbé és kényelmesebbé varázsolják a piknikezést a kertben vagy akár a szobában is. Piknik kosár készletébe tartozik 3 pohár, 3 tányér, 3 csésze, 3 villa, 3 kés, 3 kiskanál, cukor és tejtartó. Kiegészítőket a varázslatos főszereplők és kedvenc állatkaik ábrája díszít, így kislánya is szinte a mese részévé válik játék közben.

Méretei a piknik szettnek 26*13*20 cm, miközben teljes magassága 20 cm. Kosár minőségi műanyagból készült, mely bársonyos a tapintásra. Piknik kosárral és benne rejlő tartozékokkal kislánya könnyen elsajátítja a vendéglátás és helyes terítés csínját-bínját. Köszönhetően az attraktív kivitelezésnek minden piknikezést még kellemesebbé varázsol. Kosár étkészlettel Enchantimals mesemotívummal díszítve praktikus kék fogantyúval rendelkezik, melynek megmarkolása egyszerű és kényelmes a gyerkőc számára. Játék étkészlet Picnic Basket fedele praktikusan mindkét oldalra felnyitható és csillámokkal van díszítve.

Smoby neves francia vállalat, minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok műanyag alapanyaga erős, ellenálló, de egyben sima és lágy a bababőrhöz. Bársonyos a tapintásra. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, ezért is minden egyes játék megfelel a biztonsági szabványoknak. Minden Smoby játék éle lekerekített, hogy gyerkőcei a játék során biztonságban legyenek. Smoby játékok színei serkentik a gyerekek elképzelőerejét és fantáziáját.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek26*13*20 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.