Piknik kosár ebédkészlettel Hello Kitty Smoby 21 kiegészítővel

Termék leírása

A Hello Kitty kosár ebédkészlettel a francia Smoby gyártótól származik és gyerekeknek 3 éves kortól ajánlott. A piknik kosár minőségi és ellenálló műanyagból készült és rózsaszín felületét a népszerű Hello Kitty cica motívuma díszíti. A pompás ebédkészlet 3 pohárból, 3 csészéből, 3 tányérból, 3 villából, 3 késből, 3 kanálból, cukortartóból, kancsóból áll. A kosár mindkét oldalról nyitható, praktikus fogantyúja lehetővé teszi egyszerű szállítását.

Az ebédkészlet minőségi, de tapintásra nagyon kellemes műanyagból készült. A rajta lévő Hello Kitty motívum ösztönzően hat a gyerekek fantáziájára és képzelőerejére. A piknik kosárral való játék fejleszti a gyerekek finom motorikáját és mozgás készségeit. A szerepjátékok során a gyerekek elsajátítják a helyes étkezés szabályait, a vendéglátás alapjait, ráadásul fejlesztik a kommunikációs készségeket. A gyerek kosár méretei 27*19*13 cm.

A Smoby gyártó minőségi termékei az eredeti francia dizájnt keltik életre. A gyártásuknál használt műanyag erős és ellenálló, tapintásra mégis nagyon kellemes. A játékok lekerekített élei csökkentik a sérülések kialakulásának a kockázatát. Színeik ösztönzik a gyerekek fantáziáját, formálják személyiségüket és lekötik a legkisebbek figyelmét is. A Smoby játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak és a francia minőséget valamint a modern trendeket testesítik meg.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek27*19*13
A csomagolás méretei27*19*13 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,43 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.