Piknik kosár Mása és a medve Smoby 24 kiegészítővel

Termék leírása

Smoby gyerek piknik kosár egy mutatós kiegészítő minden piknikezést kedvelő kislány számára, aki szívesen tӧlti szabadidejét a természetben vagy a kertben és egy saját modern piknik készletre vágyik. A gyerek piknik kosár gyӧnyӧrű rózsaszínben ragyog és a Mása és a medve stílusban lett kialakítva. Minőségi, mégis kellemes, bársonyos tapintású műanyagból készült. A sok éves tapasztalattal rendelkező francia Smoby gyártó garantálja termékei egyediségét és minőségét. A gyerek piknik kosár használata elsősorban kislányoknak ajánlott már 3 éves kortól.

A piknik szett méretei 26*13*20 cm. A szett 24 db csodálatos kiegészítőből áll, melyek hangulatosabbá és egyszerűbbé varázsolják a természetben vagy kertben való piknikezést. A Mása és a medve piknik kosár zӧld fogantyúja pozicionálható, praktikus fedele mindkét oldaláról nyitható. A Mása és a medve mese nagyon közkedvelt a gyerekek körében az egész világon. Mása egy csintalan kislány, aki szereti a huncutságokat, az állandó mozgást, az édességeket és rengeteg kérdésre várja a választ. Misa, a kislány barátja egy nyugdíjas cirkuszi medve, aki az erdőben keresi (sikertelenül) a megérdemelt pihenést. A pajkos kis Másával végül összebarátkoznak és rengeteg kalandot élnek át.

piknik kosár belsejébe egyszerűen és kényelmesen elhelyezhető az ӧsszes kiegészítő. A piknik kosár szett részét képezi a 3 fehér színű kistányér, 3 evőeszkӧz készlet, mely villából, késből és kiskanálból áll, 3 füles fehér csésze, 3 rózsaszín pohár, 1 kis csésze és 1 kis tartó. Az alapfelszerelésen kívül a Mása és a medve piknik kosár tartalmát még 4 csodálatos és ízletes sütemény bővíti. Az ӧsszes kiegészítő tӧkéletes harmóniában van az egész piknik készlettel. A kislányos piknik kosár ideális bevásárláshoz, sétához vagy játékok tárolásához is. Vonzó és modern kivitelezése által mutatós kelléke lesz minden délutáni pikniknek.

Jellemzői

  • gyerek piknik készlet
  • stílusos rózsaszín kofferben
  • Mása és a medve mesebeli dizájnnal
  • 24 kiegészítővel a szabadtéri kiránduláshoz és piknikezéshez
  • elsősorban kislányoknak
  • 3 éves kortól ajánlott
  • minőségi francia termék
  • bársonyos tapintású műanyagból
  • élénk színekben
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek26*13*20 cm
A csomagolás méretei26*13*20 cm
Tömeg0,42 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.