Piknik kosár étkészlettel Mása és a medve Smoby 21 kiegészítővel rózsaszín

Termék leírása

Piknik kosár étkészlettel Mása és a medve egy igazán minőségi és ideális kiegészítő minden kislány részére 3 éves kortól, akik szeretnék megvendégelni barátaikat, szeretteiket, családtagjaikat. Kosárka étkészlettel rózsaszín színkivitelben tündököl, Mása és a medve mese hősei ábrája köszön vissza a kiegészítőkön, akiket gyerkőcök világszerte zártak a szívükbe. Kosár nagyszerű választás, ha csöppsége a szabadba indul piknikezni. Összesen 21 kiegészítőt tartalmaz, melyek még kellemesebbé és kényelmesebbé varázsolják a piknikezést a kertben vagy akár a szobában is. Piknik kosár készletébe tartozik 3 pohár, 3 tányér, 3 csésze, 3 villa, 3 kés, 3 kiskanál, cukor és tejtartó. Kiegészítőket a csintalan Mása, és legjobb barátja medve ábrái díszítenek, így első pillantásra elrabolja a kislányok szívét és hosszú ideig fognak szívesen játszani a piknik szettel.

Méretei a piknik szettnek 26*13*19 cm, miközben teljes magassága 19 cm. Kosár minőségi műanyagból készült, mely bársonyos a tapintásra. Piknik kosárral és benne rejlő tartozékokkal kislánya könnyen elsajátítja a vendéglátás és helyes terítés csínját-bínját. Köszönhetően az attraktív kivitelezésnek minden piknikezést még kellemesebbé varázsol. Kosár étkészlettel Mása és a medve mesemotívummal díszítve praktikus sárga fogantyúval rendelkezik, melynek megmarkolása egyszerű és kényelmes a gyerkőc számára. Játék étkészlet fedele praktikusan mindkét oldalra felnyitható és a közkedvelt mese ábrája díszíti.

Smoby neves francia vállalat, minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Smoby játékok műanyag alapanyaga erős, ellenálló, de egyben sima és lágy a bababőrhöz. Bársonyos a tapintásra. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, ezért is minden egyes játék megfelel a biztonsági szabványoknak. Minden Smoby játék éle lekerekített, hogy gyerkőcei a játék során biztonságban legyenek. Smoby játékok színei serkentik a gyerekek elképzelőerejét és fantáziáját.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek27*19*13 cm
Teljes hosszúság27 cm
Tömeg0,40 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.