Piknik kosár Peppa Pig Smoby ebédkészlettel 21 kiegészítővel

Termék leírása

Lepje meg csöppségét ezzel a csodálatos piknik kosárral. A Peppa Pig motívumos piknik kosár ebédkészlettel a francia Smoby gyártótól származik és remek ajándéknak minősül a gyerekek számára már 3 éves kortól. A piknik kosár minőségi és ellenálló műanyagból készült és a rózsaszín felületét a népszerű Peppa malac motívuma díszíti. A pompás ebédkészlet 21 kiegészítőből áll, mégpedig 3 pohárból, 3 csészeből, 3 tányérból, 3 villából, 3 késből, 3 kanálból, cukortartóból, kancsóból és kosárból.

A piknik kosár könnyedén kinyitható és az egész Peppa Pig készlet belefér. A kosár praktikus fogantyúja lehetővé teszi a kosár szállítását. A kosár valamint a ebédkészlet felületén a malacka motívuma díszeleg. A piknik kosárral való játék fejleszti a gyerekek finommototikáját és mozgás készségeit. A gyerekek segítségével elsajátítják a helyes étkezés szabályait, a vendéglátás alapjait, ráadásul fejlesztik a kommunikációs készségeket, fantáziát és képzelőerőt. A gyerek kosár méretei 27*19*13 cm.

A francia Smoby gyártó minőségi és ellenálló gyerekjátékokat gyárt. A játékok műanyaga tapintásra nagyok kellemes, színei ösztönzik a gyerekek fantáziáját és képzelőerejét. A termékek gyártása szigorú ellenőrzés alatt áll, így a végtermék megfelel a legmagasabb biztonsági elvárásoknak. A Smoby a francia minőség és egyedi dizájn megtestesítője.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek27*19*13 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,40 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.