Pipere asztal Disney Princess 2in1 Hairdresser Smoby kisszékkel és 10 kiegészítővel szépítkezéshez 94 cm magas

Termék leírása

Pipere asztal és kisszék Disney Princess a francia Smoby vállalat műhelyéből garantált örömet szerez minden kislánynak már 3 éves kortól. Csodaszép rózsaszín színben tündöklő asztalka tükörrel és kisszékkel Disney Hercegnők motívummal lett díszítve. Lenyűgöző mesés hercegnős motívum minden kislány arcára mosolyt csal már az első pillantásra. Pipere asztal részét képezi 10 kiegészítő, melyek közt megtalálható 3 gyűrű, fésű és hajkefe, nyaklánc, karkötő, hajpánt és 2 parfümös flakon.

A fésülködőasztal minden műanyag része lekerekített élekkel készült, gyermeke biztonságát szem előtt tartva. Az asztalka részét képezi még egy mesés motívummal ellátott állítható tükör is. Minden kozmetikai eszköz a tükör alatti praktikus fiókban tárolható. A kislányok kedvükre nézegethetik tükörképüket, fésülgethetik hajkoronájukat, a kis kozmetikus szerepébe bújva pedig közelebb kerülnek a felnőttek világához. Fejlesztik a finom motorikát, kézügyességet, fejlesztik az esztétikai érzéket és a kommunikációs készségeket is egyaránt.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek49*36*94 cm
Termék magassága94 cm
A csomagolás méretei49*20*64 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Maximum terhelésmax. 50 kg
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.