Pipere asztal Disney Princess Dressing Table Smoby 10 kiegészítővel

Termék leírása

Pipere asztal Dressing Table a francia Smoby vállalat műhelyéből garantált örömet szerez minden kislánynak már 3 éves kortól. Csodaszép rózsaszín-fehér színkombinációban tündöklő asztalka tükörrel és kisszékkel Disney Hercegnők motívummal lett díszítve. Lenyűgöző mesés hercegnős motívum minden kislány arcára mosolyt csal már az első pillantásra. Pipere asztal részét képezi 10 kiegészítő, melyek közt megtalálható 2 parfümös flakon, 2 kisdoboz, 2 hajgumi és 2 hajtűző, karkötő és fajkefe. 

A fésülködőasztal minden műanyag része lekerekített élekkel készült, gyermeke biztonságát szem előtt tartva. Az asztalka részét képezi még egy hercegnők motívummal ellátott szivecske alakú tükör is. Minden kozmetikai eszköz a tükör alatti praktikus fiókban és jeges fákat ábrázoló polcokon tárolható. A kislányok kedvükre nézegethetik tükörképüket, fésülgethetik hajkoronájukat, a kis kozmetikus szerepébe bújva pedig közelebb kerülnek a felnőttek világához. Fejlesztik a finom motorikát, kézügyességet, fejlesztik az esztétikai érzéket és a kommunikációs készségeket is egyaránt.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek48*29*86 cm
Termék magassága86 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.