Pipere asztal Enchantimals 2in1 Smoby kisszékkel és 10 kiegészítővel

Termék leírása

A 2in1 pipere asztal kisszékkel a neves francia Smoby vállalat műhelyéből egy csodaszép gyerekjáték kislányok részére már 3 éves kortól. Kislányos pipere asztal lila-kék-piros színkombinációban tündököl, felületét ornamentek díszítik, szinte minden kislány beteljesült álma. Pipere asztalon a közkedvelt Enchantimals mese hősnőinek csodaszép ábrái jelennek meg, együtt kedvenc állatkáikkal, akik a mágikus Everwilde  fantázia erdőben élnek varázslatok közepedte. Ez a csodálatosan szép mesemotívum első pillantásra leveszi kis hercegnőjét a lábairól, és nagy örömmel fog a pipere asztal előtt szépítkezni hosszú éveken keresztül. 

Kislánya a pipere asztalt kozmetikai szalonként vagy akár fodrászatként is kamatoztathatja. Az asztalka a lábairól kӧnnyen leszerelhető és ӧnnállóan használható. Az asztalon domináló elforgatható nagy tükӧr magas minőségű anyagból van legyártva, ennek kӧszӧnhetően teljesen biztonságos kisgyermekek számára is. A csodaszép asztalkához sok szép kiegészítő is tartozik, mint 3 gyűrű, karkötő, 2 fésű, parfümös flakonok, nyaklánc és hajpánt. A rózsaszín-piros színben tündöklő és ábrákkal díszített kiegészítőket a 3 praktikus fiókba tudja tárolni. Ezzel a szupermenő pipere asztalkával és hozzátartozó kiegészítőkkel kislánya és barátnői szívesen fognak szépítkezni és együtt szórakozni.

Fésülködő asztal elsőosztályú műanyagból készült, melynek felülete selymes, bársonyos a tapintásra. A lekerekített élek biztonságos játékot biztosítanak a kicsiknek. Köszönhetően a 4 erős lábnak az asztalka stabil. A kislányos asztalka munkafelülete lila színű és Enchantimals ábrákkal van díszítve. Asztal magassága 94 cm és teljes méretei 49*36*9 cm. Az asztalhoz kisszék is tartozik kék-lila színkivitelezésben, melynek magassága 28 cm, teherbírása 50 kg.

Pipere asztal nagyon jó hatással van a kislányok fantáziájának és elképzelőerejének fejlődésére. Kis hercegnője nagyon gyorsan ráeszmél, hogy melyik kiegészítő mire is való. Barátnőivel együtt fognak ezentúl szépítkezni, megtanulják a hajápolás alapjait miközben fejlődik finom motorikus képességük, kommunikációs készségük, bővül szókincsük. Pipere asztal kisszékkel a Smoby-tól egy kiváló gyerekjáték, mely több módon is fejlesztően hat a gyerekekre.

Smoby neves francia vállalat, minőségi műanyag gyerekjátékok gyártásával foglalkozik már évtizedek óta. Smoby játékok műanyag alapanyaga erős, ellenálló, de egyben sima és lágy a bababőrhöz. Bársonyos a tapintásra. Smoby játékok gyártása szigorúan ellenőrzött, ezért is minden egyes játék megfelel a biztonsági szabványoknak. Minden Smoby játék éle lekerekített, hogy gyerkőcei a játék során biztonságban legyenek. Ha legjobbat szeretné gyermekének, akkor válassza a Smoby márkát.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*36*94 cm
Termék magassága94 cm
A csomagolás méretei49*19*64 cm
Teljes hosszúság49 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,4 kg
Maximum terhelés50 kg
Színlila
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.