Pipere asztal Disney Top Frozen Smoby 5 kiegészítővel akvamarínkék

Termék leírása

Pipere asztal Top Frozen Smoby a népszerű Jégvarázs mesemotívummal díszítve örömet szerez minden kislánynak születésnapra, karácsonyra, vagy csupán egyszerűen örömszerzésként ajándékba, szeretetből. Pipere asztal csodaszép akvamarín színben megfelelő kislányoknak 3 éves kortól. A pipere asztalt Anna és Elza hercegnők ábrája díszíti. Pipere asztal kisszéken, de akár a talajon is jól mutat majd, a lényeg, hogy kis hercegnője kényelmesen tudjon szépítkezni a varázslatos tükör előtt.

Kislányos asztalka praktikus tükörrel lett kiegészítve, mely minőségi műanyagból készült. Pipere asztal kislányoknak 5 kiegészítőt tartogat: 2 parfümös flakont, fésűt, hajpántot és gyűrűt. Minden egyes kiegészítőn a Frozen mese ábrája jelenik meg. Ha már kislánya készen lesz a szépítkezéssel, akkor a kiegészítőket 3 ügyes fiókba tudja elrakni, melyek a tükör alatt kaptak helyet. Méretei a pipere asztalnak 49*36*51 cm, teljes magassága 50 cm.

A francia Smoby vállalat, mely a legmegbízhatóbb gyerekjátékókat gyártó vállalatok közé tartozik, magasan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik elegáns dizájnban kivitelezve, amelybe minden gyerkőc az egész világon első látásra beleszeret. A Smoby termékek a gyártás minden egyes fázisában szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ezért is megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Tehát a szülők számára a Smoby márka garancia, hogy egy igazán minőségi és biztonságos játék tulajdonosai lesznek gyermekei. 

Jellemzői 

  • elegáns francia dizájn
  • minőségi és megbízható tükör
  • 5 kiegészítő
  • fiókok tárolásra
  • atraktív Disney Jégvarázs mesemotívum
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*36*50 cm
Termék magassága50 cm
A csomagolás méretei38*13*49 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg1,3 kg
Színakvamarinkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.