Pipere asztal Frozen 2 Disney 2in1 Smoby kisszékkel és 10 kiegészítővel

Termék leírása

Ajándékozza meg kislányát stílusos pipere asztalkával. Gyerek pipere asztal Disney Frozen II a francia Smoby  vállalat műhelyéből tökéletes ajándék minden kislány részére már 3 éves kortól. Gyönyörű kék színben tündöklő tükrös pipere asztalka és kisszék látványa minden kislány szívét megdobogtatja, akinek a Jégvarázs 2 mese a kedvence, hisz Anna és Elza hercegnők ábrája az asztalkán és kiegészítőkön is visszaköszön. Pipere asztal kislányoknak 10 kiegészítővel együtt forgalmazott: 3 gyűrű, fésü és hajtű, nyaklánc, karkötő, hajpánt és 2 parfümös flakon tartozik ide.

Minden részlete a pipere asztalnak gondosan lett kialakítva a gyerekek biztonságát szem előtt tartva. Lágy és bársonyos műanyag lekerekített élekkel tapintása leveszi kis királylányát. Ezentúl a fésülködés már nem lesz megterhelő kislánya számára, szívesen fog az állítható tükörrel kiegészített pipere asztalkája elé ülni és tükörképét szemlélni szépítkezés közben, így közelebb kerül a felnőttek világához. Játszadozás közben fejlődik finom motorikája, szépérzékük, napról-napra ügyesebbek lesznek és megtanulnak kommunikálni. Kislánya a játszadozás során a pipere asztal praktikus és ügyes fiókjaiba tudja tárolni kincseit, melyek a tükör alatt kaptak helyet. Méretei a gyerek pipere asztalnak 49*36*94 cm.

A francia Smoby vállalat, mely a legmegbízhatóbb gyerekjátékókat gyártó vállalatok közé tartozik, magasan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik elegáns dizájnban kivitelezve, amelybe minden gyerkőc az egész világon első látásra beleszeret. A Smoby termékek a gyártás minden egyes fázisában szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ezért is megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Tehát a szülők számára a Smoby márka garancia, hogy egy igazán minőségi és biztonságos játék tulajdonosai lesznek gyermekei. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek49*36*94 cm
Termék magassága94 cm
A csomagolás méretei49*19*64 cm
Teljes hosszúság49 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,4 kg
Maximum terhelés50 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdés a termékről

A *-al jelölt mezők kötelezőek