Pipere asztal taburettel Frozen Hairdresser 2in1 Smoby tükörrel és 10 kiegészítővel

Termék leírása

Pipere asztal és taburett Frozen a francia Smoby vállalat műhelyéből csodálatos ajándék minden gyerkőc, de főleg a kislányok részére már 3 éves kortól. Elbűvölő modern pipere asztalka tükörrel és taburettel csodaszép Jégvarázs mesemotívummal lett díszítve. Felületét Anna és Elza hercegnők ábrája díszíti, akik világszerte közkedveltek a gyerekek körében. A pipere asztalka részét képezi 10 kiegészítő is: 3 gyűrű, fésű és hajkefe, nyaklánc, karkötő, hajpánt és 2 parfümös flakon. 

A fésülködőasztal minden műanyag része lekerekített élekkel készült, gyermeke biztonságát szem előtt tartva. Az asztalhoz tartozik még egy meseszerű emblémával ellátott állítható tükör is, mely kiváló minőségű, gyerekek számára biztonságos anyagból készült. Minden kozmetikai eszköz a tükör alatti praktikus fiókokban tárolható. A kislányok kedvükre nézegethetik tükörképüket, fésülgethetik hajkoronájukat, a kis kozmetikus szerepébe bújva pedig közelebb kerülnek a felnőttek világához. Fejlesztik a finommotorikát, kézügyességet, fejlesztik az esztétikai érzéket és a kommunikációs készségeket is egyaránt.

A francia Smoby vállalat éveken át magas színvonalú, egyedi dizájnnal ellátott játékok gyártásával foglalkozik. Termékei gyártásánál erős és ellenálló, mégis finom, kellemes, bársonyos tapintású műanyagot használ. A fokozott biztonságosság és a sérülések elkerülése érdekében a játékok élei lekerekítettek. A Smoby játékok színei ӧsztӧnzik és fejlesztik a gyerekek képzelőerejét és fantáziáját. Mindemellett megfelelnek a legszigorúbb biztonsági követelményeknek és szavatolják a francia minőséget és eredeti külcsínt.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek49*36*87 cm
Termék magassága87 cm
A csomagolás méretei49*20*64 cm
Teljes hosszúság49 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg2,34 kg
Maximum terhelésNosnosť taburetky: max 50 kg
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.