Pipere asztal elektronikus My Beauty Center 3in1 Smoby fodrászat és kozmetika körömstúdióval 32 kiegészitő

Termék leírása

Lepje meg gyermekét csúcsszuper kozmetikai stúdióval a francia Smoby műhelyéből. Elektronikus pipere asztal My Beauty Center 3in1 komplett wellness programot nyújt kisfiúknak és kislányoknak már 3 éves kortól, akik szivesen öltik fel a fodrász, sminkes és körmös szerepét. Pipere asztal két részből áll, melyeket, ha L alakban illesztenek össze a gyerkőcök elé 3 munkafelület tárul 32 pipere kiegészitővel megspékelve. Szalón nagyon szép rózsaszin-kék-fehér szinkombinációban pompázik, már első pillantásra elnyeri a sziveket és éveken keresztül is nagy kedvenc lesz.

Fodrászat csodaszép rózsaszin székkel várja a kis vendégeket, akik az elsőosztályú és biztonságos alapanyagból készült állitható kerek tükör előtt kényelmesen helyet tudnak foglalni. A hajformázást számos kiegészitő elősegiti, mint például a elektronikus hajszáritó 2 darab cserélhető fejjel, mely hanggal és fénnyel is szórakoztatja a kicsiket, illetve hajvasaló, fésű, hajkefe, hajgumik, fodrász olló és csodaszép ezüst hajpánt is a fodrászat részét képezi. Fodrász szalon rengeteg tárolóhellyel, polcokkal, 2 fiókkal és praktikus nyitható box-szal lett kialakitva, hogy fontos eszközöknek mindig meglegyen a helyük és ne vesszenek el. 

Ha kész a frizura tovább is léphet kis vendég a smink és körömstúdióba. Csodazsép smink és körmök elkészitésében 2 körömlakk, szemhéjfesték paletta, rúzsok mechanikus funkcióval, krémes szempillaspirál lesz a segitségükre. A készlet részét képezi elektronikus UV lámpa is a géllak megszáritásához, mely világit és hangot is ad ki. Köszönhetően ezeknek a nagyszerű kiegészitőknek gyerekeknek valósághű érzetük lesz játszadozás közben. A kész körmöket egy csodaszép nagy diszes gyűrővel tudja kis vendég még egyedibbé varázsolni, melyet a körmös szivéjesen felhúz az újjára. A pipere asztal középső részén kézi zuhanyrózsa mosdóval kapott helyet, ahol a fodrásznő kis vendége vagy játékbaba haját a hajvágás előtt megtudja mosni(játékbaba nem képezi a csomag részét).

A kozemtikai szalon elülső része a kiegészitők vásárlására és procedúrák kifizetésére van fenntartva, melyen a kis vendég átesett. A stúdióba a kis vendégeket a hatalmas állvány vonzza be Beauty Center felirattal diszitve, ahol a gyerekek megtudják nézni, hogy a szalon nyitva vagy éppen zárva van(angol nyelven). A szépségápolási kellékek, melyek megvásárolhatóak a szalonban, szépen a polcokon elrendezhetőek. Bankkártyás fizetés esetén a terminált ajánlott használni és még nyugtát is kap a kis vendég, de praktikus nyitható kasszával is fel va szerelve a szépészeti központ, igy készpénzzel is lehet majd fizetni. Pulton a forgatható brozsúrán ellenőrizhetőek az egyes procedúrák és kiegészitők árai. 

Kozmetikai központ méretei 98*52*101 cm, nagyon gyorsan L alakra széthúzható, illetve ugyanilyen gyorsan a kompakt formájára állitható vissza. Legminőségibb műanyagból készült, mely ellenálló, tartós, élei lekerekitettek és nagyon kellemes bársonyos érzést nyújt tapintásra. Gyerkőcök a pipere központ révén különböző szerepekbe bújnak, felfedezik a felnőttek világát. Megismerkednek az egyes kozmetikai eszközökkel és kiegészitőkkel és azok megfelelő használatával. Pipere asztal fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott, eljátszanak vele testvérek és barátok egyaránt. Játszadozás közben fejlődik kommunikációs és nyelvi készségük, gyorsabban szocializálódnak és feléled felelősségtudatuk is. Kiegészitőkkel való manipuláció közben fejlődik a finom motorika, összpontositás és logikus gondolkodás. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek tartós, ellenálló és egyaránt selymes és bársonyos tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságosan játszhassanak. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Gyermek kezébe csúcsszuper termék kerül francia minőségben és modern dizájnban. 

Doprava nad 39€ HU zima

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánylány
Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek98*52*101 cm
Termék magassága101 cm
A csomagolás méretei66*26*75 cm
ElemesIgen
Fényt kibocsátóIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg4,9 kg
NoteBattery: 5 x AAA/LR03 (not included)
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.