Pipere asztal kisszékkel My Beauty Dressing Table Smoby tükörrel és 15 kiegészítővel szépítkezéshez

Termék leírása

Pipere asztal My Beauty Dressing Table egy igazán különleges ajándék főleg kislányok részére már 3 éves kortól, akik szívesen bújnak a kozmetikus és fodrásznő szerepébe. Kozmetikai szalon lágy színvilágban már az első pillantásra elrabolja a gyerekek szívét, nagyon hosszú ideig fognak vele játszadozni. Gyerekek szívesen veszik birtokba a szépséges szalont, rózsaszín székecskén kényelmesen fognak üldögélni a vendégek az előosztályú alapanyagból készült kerek és állítható tükör előtt. A hajformázást megkönnyítik a következő kiegészítők: fésű, hajkefe, különböző kiegészítők a hajba, csodaszép ezüst hajpánt. Pipere asztalhoz 15 kiegészítő tartozik összesen, melyek közt rúzs, szemspirál, arcmaszk, kézkrém, körömlakk, gyűrű, parfüm és szemhéjfestékek replikációi is megtalálahatók. 

Pipere asztalka 2 fiókkal, polcokkal és nyitható box-szal lett kiegészítve, így minden kiegészítőnek és tartozéknak megvan a saját helye. Pipere asztal teljes méretei 54*35*85 cm, kompakt, nem foglal sok helyet. Tartós és erős műanyagból készült, mely tapintásra nagyon kellemes érzést nyújt. Gyerkőcök a pipere központ révén különböző szerepekbe bújnak, felfedezik a felnőttek világát. Megismerkednek az egyes kozmetikai eszközökkel és kiegészitőkkel és azok megfelelő használatával. Pipere asztal fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott, eljátszanak vele testvérek és barátok egyaránt. Játszadozás közben fejlődik kommunikációs és nyelvi készségük, gyorsabban szocializálódnak és feléled felelősségtudatuk is. Kiegészítőkkel való manipuláció közben fejlődik a finom motorika, összpontosítás és logikus gondolkodás. 

Smoby egy neves francia vállalat, mely csúcsminőségű, tartós és biztonságos alapanyagból készült gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Műanyag, melyből a játékok készülnek tartós, ellenálló és egyaránt selymes és bársonyos tapintásra. Minden gyerekjáték éle lekerekített, hogy gyerkőcei mindig biztonságosan játszhassanak. A gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, játékok megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Gyermek kezébe csúcsszuper termék kerül francia minőségben és modern dizájnban. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek54*35*85 cm
Termék magassága85 cm
A csomagolás méretei40*25*70 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.