Pipere asztal Disney Frozen Smoby 2in1 kisszékkel, csillámokkal és 10 kiegészítővel akvamarín

Termék leírása

Kis hercegnője számára keres mesés pipere asztalt, melyen keresztül már igazi kis királylánynak fogja magát érezni? Gyerek pipere asztal Disney Frozen Smoby nagyszerű ajándék minden kislány részére már 3 éves kortól. Gyönyörű akmarín színben tündöklő tükrös pipere asztalka és kisszék látványa minden kislány szívét megdobogtatja, akinek a Jégvarázs mese a kedvence, hisz ez a mesemotívum az asztalkán és kiegészítőken is visszaköszön. Pipere asztal kislányoknak 10 kiegészítővel együtt forgalmazott: mégpedig gyűrű, fésü és hajtű, nyaklánc, karkötő, hajpánt és 2 parfümös flakon tartozik ide.

Minden részlete a pipere asztalnak gondosan lett kialakítva a gyerekek biztonságát szem előtt tartva. Lágy és bársonyos műanyag lekerekített élekkel tapintása leveszi kis királylányát a lábáról és órákon keresztül fog szépítkezni új pipere asztalkája előtt. Kislányos asztalka szembetűnő része a tükör, mely minőségi tartós és ellenálló anyagból készült.

Ezentúl a fésülködés már nem lesz megterhelő kislánya számára, szívesen fog pipere asztalkája elé ülni és tükörképét szemlélni szépítkezés közben. Kislánya a játszadozás során a pipere asztal kicsi, de ügyes fiókjaiba tudja tárolni kincseit, melyek a tükör alatt kaptak helyet. Méretei a gyerek pipere asztalnak 41*34*91 cm, a munkafelülete magassága 48 cm.

A francia Smoby vállalat, mely a legmegbízhatóbb gyerekjátékókat gyártó vállalatok közé tartozik, magasan minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik elegáns dizájnban kivitelezve, amelybe minden gyerkőc az egész világon első látásra beleszeret. A Smoby termékek a gyártás minden egyes fázisában szigorú ellenőrzésen mennek keresztül, ezért is megfelelnek a legszigorúbb biztonsági előírásoknak. Tehát a szülők számára a Smoby márka garancia, hogy egy igazán minőségi és biztonságos játék tulajdonosai lesznek gyermekei. 

Jellemzői 

  • elegáns francia dizájn
  • minőségi és megbízható tükör
  • biztonságos stabilitás
  • kiegészítőkkel
  • fiókok tárolásra
  • atraktív Disney Jégvarázs mesemotívum
  • minőségi műanyag részek lekerekített élekkel
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek41*34*91 cm
Termék magassága91 cm
Munkafelület magassága48 cm
A csomagolás méretei49*19*64 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg3,1 kg
Színakvamarinkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.