Piperetáska Frozen Beauty Bag Smoby elektronikus hajszárítóval és 5 kiegészítővel

Termék leírása

Piperetáska Frozen Beauty Bag a Smoby vállalattól ideális ajándék minden kislány részére 3 éves kortól, akik szívesen csinosítják magukat a tükör előtt. Piperetáska csodaszép külcsínben tündököl és a népszerű Jégvarázs(Frozen) mese ábrájával lett ékesítve, melynek szereplői Anna és Elza hercegnők, akiknek rengeteg közös kalandban lesz részük. Akvamarínkék táskában 5 darab kiegészítőt talál kislánya, melyekkel kis hercegnője remekül fog szórakozni. A kozmetikai táskából nem hiányozhat hajkefe csodálatos csillámokkal, hajszárító hanggal, parfümös flakon, hajgöndörítő és szép lila fésű.

Frozen pipere cikkek egy csodálatos kislányos készletet alkotnak, melyek egy praktikus és stílusos táskában vannak elrendezve. Gyerek piperetáska nagyon jó hatással van a kislányok elképzelőerejének és fantáziájának a fejlődésére is. Kislánya nagyon gyorsan ráeszmél, hogy az egyes kiegészítők mire is valók, hogyan is szükséges azokat használni. A szülők is bizonyára értékelni fogják a játékok tartósságát, hisz erős és minőségi műanyagból lettek megalkotva. A gyerek piperetáska kényelmes viseletet nyújt a kis tulajdonosa számára, kislánya más apróságok tárolására is kitudja majd használni. Teljes méretei a piperetáskának kislányoknak 31*10*25 cm. A hangeffektek működéséhez 2xAAA/LR03 elem szükséges, melyek nem képezik a csomag tartalmát.

A francia Smoby vállalat a csodaszép gyerekjátékok gyártása közben mindig figyelmet fordít a gyerekek vágyaira és elképzeléseire is. A hosszúéves tapasztalat a gyerekjátékok gyártásában garancia, hogy kislánya igazán boldog és elégedett lesz az új játékával. Minden termék szigorú ellenőrzésen megy keresztül a gyártási folyamat során, ezért is felelnek meg a biztonsági szabványoknak, előírásoknak. A Smoby termékek műanyag részei nagyon tartósak és modern francia dizájnban pompáznak, mely gyerekeket világszerte tesz boldoggá.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor3 éves kortól
Származási helyFranciaország
Méretek31*10*25 cm
A csomagolás méretei31*7*25 cm
ElemesIgen
ElektromosIgen
Hangot kiadóIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Tömeg0,3 kg
NoteBattery: 2 x AAA/LR03 1.5V not included
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.