Piramis cukornádból Bio Sugar Cane Roly Poly Pyramid LIttle Smoby 5 karika Green 100% újrahasznosítható 12 hó-tól

Termék leírása

Piramis Roly Poly cukornádból a francia Smoby műhelyéből egy igazán kiváló játék gyerekeknek már 1 éves kortól. A kisfiúk és kislányok feladata az lesz, hogy a 5 színes karikát sorrendbe - a legnagyobbtól a legkisebbig, helyezzék rá az állványra. A piramis csúcsán egy pálmafa kapott helyet. A piramis játékos módon fejleszti a finom motorikát, logikus gondolkodásmódot. Ez a csodálatos játék 100%-ban újrahasznosítható, a műanyag 90%-ban szerves anyagból, tehát gyorsan növekvő cukornádból lett kinyerve. 

Francia Smoby vállalat nagy hangsúlyt fektet a környezetvédelemre, így a terméket stílusos csomagolásban kínálja erős kartonpapírból, mely szintén 100%-ban újrahasznosítható. A fenntartható műanyag játékok gyártása jelenleg minden gyártó számára komoly kihívást jelent. A növényi eredetű műanyag játékok ugyanolyan minőségiek, tartósak és sima felülettel rendelkeznek, mint a klasszikus műanyagból készült, kőolajból előállított játékok, így a különbség szinte észrevehetetlen. Fiúk és lányok egyaránt nagy örömmel veszik birtokba a kiváló és elsőosztályú játákot. A karikarakosgató piramis fejleszti a gyermeki gondolkodást, játék közben a kicsik ismerkednek a színekkel és formákkal, fejlődik fantáziájuk, elképzelőerejük, érdeklődést mutatnak környezetük iránt. Piramis helytakarékos, gyermeke játszhat vele otthon, de magával viheti bárhova, nagyszülőkhöz, kirándukásokra, nyaralásokra is. 

Smoby egy híres francia gyártó cég, mely a legjobb minőségű műanyag játékokat produkálja. A Smoby játékok anyaga erős, ellenálló, de egyben nagyon kellemes és sima, bársonyos tapintású műanyag. Minden játéknak lekerekített az éle, így a gyerekek a gondtalan, vidám játék során biztonságban vannak, nem fenyegeti őket sebesülés. A Smoby játékok szép színei pedig a kicsik képzelőerejét és fantáziáját serkentik. Maga a gyártási folyamat szigorúan ellenőrzött, így a játékok megfelelnek a legmagasabb biztonsági követelményeknek is. A Smoby garantálja a francia minőséget, eredeti dizájnt és a termékek egyediségét, melyek kiemelkednek az európai piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek17*17*23 cm
Termék magassága23 cm
A csomagolás méretei17*17*22 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkrémszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.