Pizza kofferben 100% Chef Écoiffier kiegészítőkkel 18 hó-tól

Termék leírása

Pizza kofferben 100% Chef egy modern műanyag gyerekjáték, mely sok mókás pillanatot szerez kisfiúk és kislányok részére egyaránt már 18 hónapos kortól. Piros színben és áttetsző kivitelezésben pompázó kofferben a kicsik rengeteg érdekes kiegészítőre találnak rá, mégpedig pizza szeletekre, pizzavágóra, villára, késre, tányérra, salátalevelekre, pohárra szívószállal, szósz adagoló flakonra, lapátkanálra és nanukra. Ezek a nagyszerű kiegészítők a kofferbe helyezhetőek, így a kis séfszakácsok kényelmesen magukkal vihetik kirándulásrokra, nyaralásokra. Tarka kiegészítők tökéletesen beleillenek az Écoiffier konyhácskák világába, de különálló játékként is kiválóan megállják a helyüket.

Nagyon fontos a gyermek fejlődésében, hogy szakmásat játszanak utánozva a felnőtteket. Azon felül, hogy nagyszerű mód a szórakozásra, hozzájárul a gyermek mentális fejlődéséhez is. Szintén fejlődik a gyerek kreativitása, elképzelőereje és fantáziája. Továbbá a játék konyhai készlettel fejlődnek a finom motorikus és mozgási képességek. Ez a nagyszerű bőrönd kiegészítőkkel ideális ajándék minden gyermek számára, akik szívesen segédkeznek anyunak a konyhában és alig várják, hogy már maguk főzhessenek. Méretei 18*7*24 cm.

Écoiffier egy francia vállalat, mely minőségi gyerekjátékok gyártásával foglalkozik. Écoiffier megfelel a legszigorúbb európai szabványoknak, ezért is a játékok megfelelőek a legkisebbek számára is. Most amikor elvagyunk halmozva a kínai piac termékeivel, az Écoiffier próbál eltérni trendtől elsősorban egyedi dizájnnal, a biztosnági előírások betartásával a gyártás folyamán, és nem utolsó sorban minőséggel elérhető áron. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor18 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek18*7*24 cm
Tömeg0,27 kg
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.