Babapléd Perle-Buggy Blanket Kaloo micro-velour rózsaszín

Termék leírása

Kaloo gyermek micro-velour pléd Perle-Buggy Blanket egy gyönyörű és puha mikroszálas pléd a legkisebbek kislányok részére 0 hónapos kortól. Mivel bájos rózsaszín színben pompázik, nyugtató hatással van a kicsikre. Méretei 70*85 cm, alváshoz és játékhoz egyaránt megfelelő. Közvetlenül a születés után a gyermek érzékeli és memorizálja szagokat, melyek körülveszik, ezért fontos megtanítani a kicsinek, hogy megtudja különböztetni saját illatát, hogy tisztában legyen saját existenicájával a világban. Ez a nagyszerű puha csecsemő pléd rögzíti a kicsi illatát, tehát ha rajta fekszik biztonságban érzi majd magát az új még feltérképezetlen világban. Babapléd Kaloo Perle-Buggy Blanket puha, bársonyos a bababőrnek, minden csöppség édes álomba fog vele szenderülni. Nagyon szép ajándékcsomagolásban kapható, így megajándékozhatja vele barátait, ismerőseit.

A első hetekben fokozott a csecsemő tapintási érzékenysége, pici reagál minden egyes tapintásra, minden egyes új felületre és ennek az érzékenységnek a felkeltésében és fejlődésében segít a Kaloo gyerek pléd is. Picik elalvás előtt szeretik magukat körülvenni lágy, nyugtató színekkel, ezt a Kaloo pléd biztosítja is, mely gyönyörű rózsaszín színben tündököl. Nem kell tartani, hogy a pici szájába veszi, csak így fedezi fel a tárgyakat. Minden egyes Kaloo termék szigorúan ellenőrzött és tesztelt, megfelel a legszigorúbb szabványoknak is, így megfelelőek, hogy a gyerkőc megvizsgálja, harapdálja és kóstolgassa. Ez a gyermek pléd egyedi részletgazdag kidolgozásának, gyengéd színének és bársonyos felületének hála kedvenc társa lesz csöppségének alvás és játék közben.

A Kaloo egy francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok és kiegészítők gyártásával foglalkozik alváshoz, fürdetéshez egyedi dizájnnal. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek nincs konkurenciája a piacon. A gyerek pléd tisztítása nagyon egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a pléd minősége megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót, elkerülendő az áztatás és a kézi mosás is.

Jellemzői

  • finom puha mikroszálas pléd 
  • méretei 70*85 cm
  • finom lágy színkombináció
  • ajándékcsomagolás
  • külön mosás 30°-on, hogy megmaradjon a pléd színe és minősége
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • eredeti francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek70*85 cm
A csomagolás méretei22*47 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.