Plüss macska a kisbaba érzékszerveinek fejlesztésére Cat Tumbler Stimuli Kaloo zöld 16 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss cica a kisbaba érzékszerveinek fejlesztéséhez a francia Kaloo vállalat Stimuli kollekciójából nagyszerű ajándék legkisebbek részére is már a születés pillanatától fogva. Speciálisan kialakított cicus gyermekterapeutákkal együttműködve serkenti és teljes mértékben fejleszti a gyermekek érzékszerveit. Zöldes-fehér színben pompázó cica lágy, puha textilből és plüssből készült, mely selymes érzést nyújt a bababőrnek. A macska belsejében egy kis csengő van elrejtve, mely finoman megrázva serkenti a gyermek hallását. A gyártása során különböző típusú szöveteket használtak, amelyek segítségével a kisbabák új tapintási érzeteket fedezhetnek fel, a kontrasztos színvilág és a méhkas minta fejleszti a gyermek látását is. Cica magassága 16.5 cm.

A puha cica felkelti gyermeke figyelmét, vele való játszadozás közben fejlődik a finom motorika is. A szövetmacska csörgővel megfelel a legmagasabb biztonsági előírásoknak, a gyerekek félelem nélkül játszhatnak vele. A terméknél nem kell aggódni akkor sem, ha a baba elkezdi a felülettel való ismerkedés céljával a játékot kóstolgatni, rágcsálni. Minden Kaloo játék ugyanis tesztelve van és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is, ezért bátran rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. A cica egyszerűen tisztítható kézzel, nedves szivaccsal való áttörlés az ajánlott, a játék színének és minőségének megőrzése érdekében. A Stimuli kollekció plüsscicája különféle érzékszervi játékokon keresztül támogatja a gyermeket fejlődésének már korai szakaszában.

francia Kaloo gyártó cég tӧbb mint 20 éve foglalkozik egyedi tervezésű, minőségi anyagokból készült puha plüss bébijátékok gyártásával. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játék megfelel a szigorú európai követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonságossága. Ennek köszönhetően a piacon nincs vetélytársuk. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ezért a csecsemők a Kaloo plüss játékok mellett nyugodtak és teljes biztonságban érzik magukat.  

Doprava nad 12000 ft zdarma

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor0 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Termék magassága16,5 cm
Színzӧld
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.