Plüss csörgő kiscsibe Les Amis Kaloo sípoló 19 cm lágy plüssből legkisebbeknek krémszín-sárga

Termék leírása

Plüss kiscsibe Les Amis a Kaloo vállalattól egy egyedi plüss csörgő, amely megfelelő legkisebbek részére 0 hónapos kortól. Magassága 19 cm, kis csöppségek kényelmesen kezükbe tudják fogni és játszhatnak vele. Babajáték lágy plüssből készült, puha és bársonyos a bababőrhöz. Maximálisan biztonságos legkisebbek részére, felveszi egyedi illatukat. Ezért a kisbabák a játékkal biztonságban érzik magukat a számukra még egyelőre ismeretlen világban. Plüss csörgő - kiscsibe hosszúkás kivitelezésű, ezért is könnyű kézbe venni. Plüss kiscsibe legkisebbeknek lágy csörgőt tartalmaz, amely felkelti a csöppségek figyelmét és segít a hallás fejlődésében. Kiscsibe ezen felül megnyomáskor sípol is.

Plüss csörgő legkisebbeknek kiscsibe formában lett kivitelezve, amely krém és sárga színek kombinációjában tündököl. Játéknál nem kell aggódni, hogy a kicsi kóstolgatni vagy rágni fogja. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Plüss gyerekjátékkal való játék nagyon fontos a gyermek fejlődésében, fokozza agyuk aktivitását, formálja személyiségét, fejleszti képességeit és készségeit. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Les Amis plüss csörgő remekül feléleszti ezt az érzékenységet.

Gyermek csörgő tisztítása egyszerű, 30 fokos vízben ajánlott, hogy a szín és minőség megmaradjon. Francia Kaloo vállalat több mint 16 éve foglalkozik puha plüssjátékok és kiegészítők gyártásával egyedi kivitelezésben minőségi anyagokból francia dizájnban. Minőségi termékek és kellemes alapanyagok, amik a Kaloo márkát egyedivé varázsolják. Minden egyes Kaloo termék a csöppségre odafigyelve lett megalkotva, figyelembe véve fejlődését, egészségét és biztonságát. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Jellemzői

  • puha plüss játék
  • lágy csörgő, amely sípol
  • megfelelő gyerekeknek 0 hónapos kortól
  • nagysága 19 cm
  • lágy színkivitel
  • ideális babusgatásra és hallás fejlesztésére
  • mosása 30°-on történik a színek és minőség megőrzése érdekében
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek19 cm
Termék magassága19 cm
Hangot kiadóIgen
Színsárga
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.