Plüss daloló állatkák Colors Kaloo 12 cm v luxus kivitelben

Termék leírása

Lepje meg csemetéit kiváló Kaloo Colors daloló plüss állatka szettel. Az akciós szettben 4 plüss állatka található, melyek kellemes dallamot adnak ki és mindegyik puha plüssből készült, ezért legkisebbek részére is alkalmas. A 12 cm tarka plüssiket a kicsik könnyen a kezükbe is vehetik, szerezve számukra kellemesen vidám pillanatokat, de a szülők számára is, hisz a szettel spórolni tudnak. Bébijáték könnyű, lágy és biztonságos játék kisbabáknak. Plüssik puha és bolyhos játékok, melyeket a kiságy fölé, autóülésre vagy hordozóra is felköthetnek, így mindig a kicsivel lehetnek és elszórakoztathatja magát velük.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo plüssik remekül felélesztik ezt az érzékenységet. A babáknak elsősorban élénk színű játékok ajánlottak, hiszen kezdetben a színlátásuk nem teljesen fejlett és inkább a kontrasztos színeket érzékelik. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Ezek a plüss játékok legkisebbeknek köszönhetően az egyedi kivitelezésnek, tarka színeknek és bársonyos felületének könnyen és gyorsan a kicsi legjobb társává válik.

A Kaloo francia gyártó cég már tӧbb mint 16 éve foglalkozik egyedi tervezésű, minőségi anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót, majd szükséges hagyni szabadon megszáradni.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek12 cm
Termék magassága12 cm
A csomagolás méretei34*12*5 cm
ZenélőIgen
Kartoncsomagolás I/NIgen
Note4 pcs
Meghatározott termékekIgen
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.