Plüss egér csörgővel Bliss-Chubby Mouse Kaloo 18 cm ajándékdobozban legkisebbeknek

Termék leírása

Kaloo plüss egérke csörgővel Bliss-Chubby Mouse egy gyönyörű játék plüssből legkisebb gyerekeknek 0 hónapos kortól. Magassága 18 cm, belsejében csörgőt rejt, ami felkelti a kicsik figyelmét. Piros-kék színkivitelezése szintén elvarázsolja a csöppségeket. Plüss egérke lágy és sima a bababőrhöz, puha a tapintásra. Bébijáték felveszi a csöppség egyedi illatát, amely nagyon fontos életének első heteiben, mert így a játékkal teljes biztonságban érzi magát az eddig még számára ismeretlen világban. Játékkal intenzívebben érzékelik létezésüket az anyuka hasán kívüli világban. Plüss egérke legkisebbeknek ízléses ajándékdobozban kapható, akár kedves ismerőseit is megajndékozhatja a játékkal.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá, és a Kaloo plüss egér remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Legkisebbeknek ajánlott tarka és élénk színű játékok vásárlása, ugyanis a születés utáni első időszakban még nincs teljesen kifejlődve színlátásuk és az élénk színek könnyebben felkeltik figyelmüket. Pontosan ilyen a Bliss kollekció is a Kaloo vállalattól - ragyogó és vidám színek tele napsütötte ízléses képekkel, melyek boldogságot sugároznak a picik felé.  A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót és szükséges a játékot szabadon hagyni megszáradni.

Jellemzők

  • sima és lágy játék plüssből
  • legkisebb gyermekek számára 
  • tarka színkivitelezés csörgővel
  • a játék magassága 18 cm
  • ideális dédelgetéshez és hallás fejlesztéséhez
  • ajándékdobozban
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek18 cm
A csomagolás méretei18,5*9 cm
Színpiros
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.