Plüss egér dédelgetéshez Round Doudou Mouse Cream Perle Kaloo krémszínű 20 cm pihe-puha anyagból 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss egér dédelgetéshez Mouse a francia Kaloo vállalat időtlen Perle kollekciójából igazán szépséges ajándék akár legkisebbek részére is már a születés pillanatától fogva. Plüss egér dédelgetéshez 20 cm magas, krémszínben pompázik és nagyon hamar gyermeke elválaszthatatlan pajtásává válik. Bársonyos egérke négyzet kialakításban hímzéssel mikroszálas plüssből készült csúcsminőségben, pihe-puha az érzékeny bababőrhöz. Az érdekes négyzet formájának köszönhetően a gyerekek könnyen kezükbe tudják fogni és gond nélkül játszhatnak vele. 

A Perle kollekció időtlen plüssik sorozatát tárja elénk, melyek puhák a bababőrhöz és tökéletesek a dédelgetéshez. Plüssi felveszi a gyermek egyedi illatát, ami nagyon fontos életének első heteiben, így a plüssi társaságában biztonságban fogja magát érezni csöppsége a számára még ismeretlen világban. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Plüssjáték tisztítása egyszerű, 30° vízben ajánlott, fehérítő és lágyító hozzádása nélkül, hogy a játék színe és minősége megmaradjon. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek20 cm
A csomagolás méretei21*6*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkrémszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.