Plüss elefánt Noa Elephant Grey L Rouge Kaloo szürke 38 cm puha plüssből legkisebbeknek 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss elefánt Noa Elephant Grey L a francia Kaloo vállalat népszerű Rouge kollekciójából örömet szerez minden csecsemőnek már a születés pillanatától fogva. Időtlen elefánt 38 cm magas és minőségi plüssből készült, mely puha és érzéki a bababőrhöz. Kifejezetten a legkisebbek igényei szerint lett kialakítva. Az új plüssi legjobb pajtásukká válik, mely akár szundizáskor vagy az esti elalvásban is segítségükre lesz, biztonságban fogják magukat érezni kis kedvencük mellett. Köszönhetően a szürke színkombinációnak az állatka valósághű benyomást kelt, kellemes vidám légkört teremtve. A plüssi felveszi a csöppség egyedi illatát, így a gyerkőc biztonságban fogja érezni magát a plüssi társaságában a számára még ismeretlen világban. 

Plüssivel való játszadozás fejlesztően hat a gyermek optimális fejlődésére, formálja személyiségüket, képességeiket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a Kaloo elefánt remekül feléleszti ezt az érzékenységet. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. A játék tisztítása nagyon egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében kerülni kell a fehérítő és lágyító használatát, majd szabadon hagyja megszáradni a plüssit.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Jellemzői

  • elefánt puha plüssből
  • legkisebbeknek 0 hó kortól
  • lágy szürke sznben
  • 38 cm magas
  • ideális dédelgetéshez fiúknak és lányoknak
  • megfelel a biztonsági feltételeknek
  • mosása 30° vízbe, majd szabadon hagyni megszáradni
  • csúcsszuper francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFranciaország
Méretek38 cm
Termék magassága38 cm
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.