Plüss elefánt Elephant Powder Pink Les Preppy Chics Histoire d’ Ours rózsaszín 45 cm 0 hó-tól

Termék leírása

Segítsen gyermekének elindulni az élet rögös útján egy csodaszép plüssjáték társaságában. Plüss elefánt Elephant Powder Pink Les Preppy Chics a francia Histoire d’ Ours márka műhelyéből hozzájárul a baba gyengéd és szeretetteljes fogadtatásához. Rózsaszín plüss elefánt már a születéstől kezdve tökéletes választás a kisbabák számára, segítségükre lesz hozzászokni az új környezethez. Puha plüss felület, hosszú orrmány és apró cuki részletek gondoskodnak arról, hogy az elefánt az első pillanattól kezdve a baba személyes őrzőjévé váljon. A Histoire d'Ours plüss elefánt 45 cm, és a hagyomány és a modernitás tökéletes kombinációját képviseli.

A plüss elefánt teste bolyhos, rendkívül puha és könnyű, ennek köszönhetően csemetéje hűséges társa lesz. Ennek a plüssjátéknak a jelenlétében a gyerekek kényelemre és menedékre találnak. Az Elephant Powder Pink Les Preppy Chics plüss elefánt készen áll a legrosszabb kezelésre és ételfoltokra is, így mosógépben 30°C-on, kíméletes cikluson mosható, ami visszaadja majd eleganciáját. A Histoire d'Ours plüss elefánt kedves ajándék, így akár újszülöttnek vagy születésnaposnak is ajándékozhatja. Az elefánt független, jóváhagyott laboratóriumokban tesztelt, így könnyű szívvel adhatja a gyermekek ölelő karjaiba.

A francia Histoire d'Ours márka története 1985-re nyúlik vissza. Ekkor Alain Joly elkészítette a kiváló minőségű mackók kollekcióját, amely a család plüssműhelyének része lett. Az aranyos Histoire d'Ours játékok a kisgyermekkor varázslatos, költői és édes világát idézik. A Histoire d'Ours műhely minden játéka tökéletes gyártási képességgel büszkélkedik, ahol semmit sem bíznak a véletlenre. Minden plüssjáték tele van gyengédséggel, és külalakjuk a francia Taverna falu tervezőinek kreatív elméjében születik meg. Ötleteiknek köszönhetően gyermekei életük végéig megőrzik gyermeki lelkületüket.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek45 cm
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.