Plüss hintaló Les Amis Kaloo támasszal 12 hó-tól

Termék leírása

Kaloo plüss hintaló Les Amis egyedi francia dizájnban a Kaloo vállalattól egy gyönyörű plüss hinta, amellyel örömet szerez gyerekeknek 12 hónapos kortól 36 hónapos korig. Gyermek hintaló kedves csacsi formában lett megalkotva, melynek méretei 68*34*65 cm. Teljes magassága a hintalónak 65 cm. Puha ülőrész háttámlával garantálja a kényelmes ülést. Hintázás közben a kicsi a csacsi fején lévő fogantyúkba tud kapaszkodni, amelyek természetes fa színben lettek megalkotva. A gyermek hintaló lágy és bársonyos plüssből készült kellemes szürke színben, ezért is elragadó játék kislányok és kisfiúk részére egyaránt. A hintaló alapzata minőségi masszív fából készült sima felülettel szintén természetes fa színben. Gyerekek a hintalóval hosszú ideig fognak játszani, fejlődik közben a finom motorikus képességük, mozgási ügyességük. Gyermek hintaló időfeletti játék egészségre ártalmatlan és ellenálló alapanyagkból készítve. Egyedi kivitelezése, dizájnja, színe és mókás hintázása garantáltan elnyeri kislányok és kisfiúk szívét egyaránt.

Plüss gyerekjátékkal való játék nagyon fontos a gyermek fejlődésében, fokozza agyuk aktivitását, formálja személyiségét, fejleszti képességeit és készségeit. Kaloo hintaló hozzájárul a gyermek mentális és fizikai fejlődéséhez. Játékokkal való manipuláció közben fejlődik a finom motorika, különféle felületek felfedezésével gyarapítja tapintási érzékenységét. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Ez a gyerekjáték köszönhetően egyedi kivitelezésének, lágy színeknek és sima felületének kedvenc játékává válik minden gyerkőcnek. 

Francia Kaloo vállalat több mint 16 éve foglalkozik puha plüssjátékok és kiegészítők gyártásával egyedi kivitelezésben minőségi anyagokból francia dizájnban. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon. A maximális biztonságon kívül a játékok ennek a francia márkának atraktív kivitelezéssel is kítűnik a piacon és gyerekeknek az egész világon szerez örömöt.Kaloo gyerekjátékok a francia szépérzéket és tökéletességet jelenítik meg. Kaloo szem előtt tartja a legkisebbek szükségleteit és vágyait, akik ezért is a Kaloo játékokkal elégedetten és biztonságban érzik magukat.

Jellemzői

  • hintaló lágy plüssből kényelmes támasszal
  • kellemes színkivitelezésben
  • megfelelő gyerekeknek 12-től 36 hónapos korig
  • méretei 68*34*65 cm
  • egészségre ártalmatlan alapanyagokból
  • fejleszti a gyermek motorikáját, tapintási érzékenységét, mozgási készségeit
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kisfiú/kislánygyermek
Kor12 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek68*34*65 cm
A csomagolás méretei57,5*29*49,5 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.