Plüss kesztyűbáb - mackó Perle Doudou Kaloo 20 cm ajándékdobozban szürke

Termék leírása

A Perle Doudou kollekciót megtestesítő Kaloo plüss mackó – kesztyűbáb már újszülött kortól ajánlott. A 20 cm magas plüssi finom anyagból készült és ideális a dédelgetéshez, babusgatáshoz. A mackóval a szülők szórakoztató bábjátékot játszhatnak csöppségüknek. A későbbiek folyamán a kesztyűbábbal maga az apróság bábozhat. A gyengéd szürke színben tündöklő illatos bébijáték felveszi a baba egyedi illatát és biztonság érzetet nyújt a legkisebbek számára.

A Kaloo plüssi csodálatos luxus kivitelezésű ajándékcsomagolásban kapható, ezért meglepetésként is szolgálhat az újdonsült szülők és gyermekük számára. A bájos késztyűbáb teljesen biztonságos, ezért a baba bátran kóstolgathatja, ízlelgetheti. Gyengéd színei nem ingerlik a baba érzékeny látását, finom felülete hozzájárul a tapintási érzékenység fejlesztéséhez. Egyedi dizájnja első látásra lenyűgözi a babákat, akik hű cimborára lelnek benne.

A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonságossága.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek20 cm
A csomagolás méretei23*23 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színszürke
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.