6 500 Ft
5 520 Ft
Mennyiség:
Készleten
A kívánságok listájába Ajánlott
Termék leírása

Kaloo plüss majmocska Nopnop-Banana Monkey Doudou egy gyönyörű játék bábjátékra legkisebbeknek 0 hónapos kortól. A játék magassága 25 cm a teste pedig kesztyű kialakítású, így a plüss játék kesztyűbábbá varázsolódik át. Bábjátékkal hosszú időre elszórakoztathatja csemetéjét, ami nagyszerű módja a gyerek fantáziájának serkentéséhez. Gyermeke a kesztyűbábnak köszönhetően új világot ismer meg maga körül, vizsgálgathatja a játék felületét és színét, így ismerve meg új dolgokat. Gyermekjáték sima és puha plüssből készült, kellemes érzést nyújt a bababőrnek és egyben biztonságos játék a legkisebbeknek. Plüss majmocska köszönhetően az egyedi dizájnnak, tarka színeknek és sima felületének könyen a pici kedvenc társává és barátjává válik.

plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a Kaloo plüss majmocska remekül feléleszti ezt az érzékenységet. kis maki tarka színei felkelti a kicsik figyelmét, melyek még az első időszakban nem érzékelik a színskála összes színét. gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében kerülni kell az áztatást és a kézi mosást. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Jellemzők

  • bársonyos játék lágy plüssből
  • tarka színárnyalatokban
  • legkisebb gyermekek számára 0 hónapos kortól
  • a játék magassága 25 cm
  • ideális bábjátékra és gyermek fantáziájának fejlesztésére
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesign in France
Méretek25 cm
Színbarna

Elérhetőség

A *-al jelölt mezők kötelezőek
captcha
loader  Értékelések betöltése...