Plüss maci labdával zenélő Plume - Pull Along Ball Kaloo bézs lágy puha plüssből

Termék leírása

Plüss zenélő maci labda Plume - Pull Along Ball lágy puha plüssből megfelelő csecsemők részére is. Labda mackóval finom puha plüssből bézs színben tündököl. Mérete 21 cm és ha meghúzzuk a karikánál fogva akkor lágy dallamot játszik, amely a gyerekekre nyugtató hatással van és jó hatással van fejlődésükre.

Plüss zenélő labda maci Kaloo felveszi a csöppség saját illatát, ezért a gyermek biztonságban érzi magát a játékkal az új, bár számára ismeretlen világban. Tipikus a születés után a gyermekre, hogy megjegyzi az illatokat és szagokat, melyek körbe veszik őt, ezért is fontos a gyereket saját illatára megszoktatni, hogy azt feltudja ismerni és tisztában legyen saját existenciájával a világban. Plüssjátékkal való manipuláció fontos szerepet tölt be a csemeték életében, hisz nem csak az agyuk aktivitását növeli, de formálja személyiségüket, ügyességüket és képességeiket. A Kaloo plüssjátékoknál nem gond, ha a gyerkőc a szájába veszi és rágcsálja, hisz a gyerekek igy ismerkednek a körülöttük lévő dolgokkal. Minden egyes Kaloo termék szigorúan ellenőrzött és megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak és készen áll a végtelen rágcsálásra, kóstolgatásra, ismerkedésre.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek21 cm
Színkrémszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.