Plüss maci labdával zenélő Plume - Pull Along Ball Kaloo rózsaszín lágy puha plüssből

Termék leírása

Plüss zenélő maci labda  Plume - Pull Along Ball lágy puha plüssből megfelelő csecsemők részére is. Labda mackóval finom puha plüssből rózsaszín színben tündököl. Mérete 21 cm és ha meghúzzuk a karikánál fogva akkor lágy dallamot játszik, amely a gyerekekre nyugtató hatással van és jó hatással van fejlődésükre.

Plüss zenélő labda maci Kaloo felveszi a csöppség saját illatát, ezért a gyermek biztonságban érzi magát a játékkal az új, bár számára ismeretlen világban. Tipikus a születés után a gyermekre, hogy megjegyzi az illatokat és szagokat, melyek körbe veszik őt, ezért is fontos a gyereket saját illatára megszoktatni, hogy azt feltudja ismerni és tisztában legyen saját existenciájával a világban. Plüssjátékkal való manipuláció fontos szerepet tölt be a csemeték életében, hisz nem csak az agyuk aktivitását növeli, de formálja személyiségüket, ügyességüket és képességeiket. A Kaloo plüssjátékoknál nem gond, ha a gyerkőc a szájába veszi és rágcsálja, hisz a gyerekek igy ismerkednek a körülöttük lévő dolgokkal. Minden egyes Kaloo termék szigorúan ellenőrzött és megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak és készen áll a végtelen rágcsálásra, kóstolgatásra, ismerkedésre.

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. 

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek24*13*13 cm
Tömeg181 g
Színrózsaszín
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.