Plüss maci bábszínház Perle-Doudou Bear Kaloo 20 cm ajándékcsomagolásban legkisebbeknek krémszínű

Termék leírása

Kaloo bézs plüss mackó Perle-Doudou Bear egy elragadó és dédelgetni való játék, mely legkisebbek részére ajánlott 0 hónapos kortól. Magassága 20 cm, teste kesztyű, melynek köszönhetően a játék átváltozik kesztyűbábbáPlüss mackó kisbabáknak puha és bolyhos játék, mely lágy a bababőrhöz és szívesen szunyókálnak majd vele a picik. Kisbabát ezzel a gyönyörű kesztyűbábbal hosszú időre elszórakoztathatja. A kesztyűbáb segítségével különféle hangokat és mozgásformákat taníthat csemetéjének, vizsgálgathatja a pici a plüss mackó felületét és alakját, így sok újdonságot fedez fel majd a játékkal. Plüss mackó kesztyűbáb ideális játék a gyermek fejlődéséhez már a korai szakaszban, amikor a legfogékonyabb a dolgokra.

A plüssel való játék nagyon fontos minden baba optimális fejlődésében. A játék növeli a kicsi agyának aktivitását, formálja a személyiségüket, feljeszti kézügyességüket és készségeiket. Már a születés utáni első hetekben a gyermek nagyon érzékeny az értintésre, reagál rá és a Kaloo mackó remekül feléleszti ezt az érzékenységet. Legkisebb gyerkőcök szeretik magukat körül venni lágy színekkel elalvás előtt, melyre tökéletes a plüss mackó kisbabáknak gyönyörű krém színben kivtelezve. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így ismerkednek az új dolgokkal. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Köszönhetően eredeti és egyedi külsejének, lágy színeknek és selymes felületének, a maci könnyen és rövid idő alatt a kicsi legjobb barátjává válik. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 16 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártó egyúttal szem előtt tartja a babák igényeit és vágyait, ennek köszönhetően a csecsemők a Kaloo játékok mellett nyugodtak és biztonságban érzik magukat. A játék tisztítása nagyon  egyszerű, mosása 30° fokos vízben ajánlott. Mosásnál a színek és minőség megőrzése érdekében ne használjon fehérítőt vagy lágyítót.

Jellemzők

  • puha plüss játék
  • legkisebb gyermekek számára 0 hónapos kortól
  • kellemes lágy színárnyalatok
  • a játék magassága 20 cm
  • ideális bábszínházas játékra
  • ajándék csomagolásban
  • a színek és minőség megőrzése érdekében mosása 30° fokos vízben ajánlott
  • megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak
  • egyedi francia dizájn
Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek20 cm
A csomagolás méretei18,5*7,5 cm
Színfehér
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.