Plüss maci éneklő Perle Chubby Kaloo 18 cm ajándékdobozban krémszínű

Termék leírása

A francia Kaloo gyártó műhelyéből származó Perle Chubby plüss mackó már újszülött kortól használható. A 18 cm magas Perle Chubby mackó ideális a dédelgetésre, babusgatásra, a babák bárhová magukkal vihetik. A krémszínben tündöklő bájos Kaloo plüssi finom plüssből készült és teljesen biztonságos, ezért a baba bátran kóstolgathatja, ízlelgetheti. A mackó legérdekesebb része a testén található gomb, melyet megnyomva a maci kellemes dallamokat játszik, amelyek nem sértik a baba érzékeny hallószervét és segítségükkel a csöppség nyugodt álomba szenderül. A maci anyaga felveszi a baba egyedi illatát és biztonság érzetet nyújt a legkisebbek számára.

A bájos Kaloo plüssik fejlesztik a gyerekek finommotoros készszégeit, a szürke Perle Chubby éneklő mackó ezen kívül hozzájárul a hallás fejlődéséhez is. Egyedi dizájnja első látásra lenyűgözi a babákat, akik hű cimborára lelnek benne. Finom puha anyagja nem ingerli a babák érzékeny bőrét. A Kaloo plüssi kímélő programon 30°C mosható fehérítő és lágyító használata nélkül.

A nagy Perle Chubby plüss mackó csodálatos luxus kivitelezésű ajándékcsomagolásban kapható, ezért meglepetésként is szolgálhat az újdonsült szülők és gyermekük számára. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonságossága.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek18 cm
A csomagolás méreteiØ 18,5 cm
ZenélőIgen
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színkrémszín
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek