Plüss mackó zenélő Musical Doll Bear Perle Kaloo kék 35 cm lágy dallammal puha plüssből 0 hó-tól

Termék leírása

Plüss maci dallammal Musical Doll a francia Kaloo vállalat népszerű Perle kollekciójából igazán csodás ajándék legkisebbek részére már a születés pillanatától fogva. Kék maci 35 cm magas és nagyon hamar gyermeke elválaszthatatlan pajtásává válik. Bársonyos plüss állatka lágy dallamot játszik, ami nyugtatóan hat a csecsemőkre és nyugodt álomba szenderednek a plüssi társaságában. Időtlen mackó elsőosztályú plüssből készült csúcsminőségben, selymes a bababőrhöz. Plüssi felveszi a gyermek egyedi illatát, így a plüssjáték társaságában csemetéje biztonságban fogja magát érezni a számára még ismeretlen világban. 

A Perle kollekció időtlen plüssik sorozatát tárja elénk, melyek puhák a bababőrhöz és tökéletesek a dédelgetéshez. Zenélő plüss mackó nagyon puha, kisbabák nagy boldogságban fogják ölelgetni és dédelgetni. A gyerekek előszeretettel rágják a játékokat, így próbálva ki az új dolgokat. Minden Kaloo játék letesztelt és megfelel a legszigorúbb szabványoknak is. Rágcsálható, próbálgatható, kóstolgatható. Maci tisztítása egyszerű, nedves szivaccsal ajánlott felületét áttörölni. 

A Kaloo egy minőségi francia gyártó cég, amely tӧbb mint 20 éve egyedi tervezésű, minőségi és egyben egészségre ártalamatlan anyagokból készült puha plüss játékok gyártásával foglalkozik. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonsága, melyeknek köszönhetően konkurencia mentesek a piacon.

Doprava 79

Technikai paraméterek

Kor0 hónapos kortól
Származási helyFrancia gyártmány
Méretek35 cm
A csomagolás méretei15*10*37 cm
Kartoncsomagolás I/NIgen
Színkék
Meghatározott termékekNem
loader  Játékszettek feltöltése...

Értékelések

loader  Értékelések betöltése...
 Nem találta meg a termékről szóló összes információt? Vegye fel velünk a kapcsolatot.