Plüss maci csörgővel Perle Chubby Kaloo 30 cm luxus kivitelben ajándékdobozban szürke

Termék leírása

A francia Kaloo gyártó műhelyéből származó Perle Chubby plüss mackó csörgővel már újszülött kortól használható. A 30 cm magas Perle Chubby mackó ideális a dédelgetésre, babusgatásra. A gyengéd szürke színben tündöklő bájos Kaloo plüssi finom plüssből készült és teljesen biztonságos, ezért a baba bátran kóstolgathatja, ízlelgetheti. A mackó belsejében egy csörgő bújt meg, melynenk gyengéd hangja nyugtató hatással van a csöppségekre. A maci anyaga felveszi a baba egyedi illatát és biztonság érzetet nyújt a legkisebbek számára.

A bájos Kaloo plüssik fejlesztik a gyerekek finommotoros készszégeit, a szürke Perle Chubby kismackó csörgője ezen kívül hozzájárul a hallás fejlődéséhez is. Egyedi dizájnja első látásra lenyűgözi a babákat, akik hű cimborára lelnek benne. Finom puha anyagja nem ingerli a babák érzékeny bőrét. A Kaloo plüssi kímélő programon 30°C mosható fehérítő és lágyító használata nélkül.

A nagy Perle Chubby plüss mackó csodálatos luxus kivitelezésű ajándékcsomagolásban kapható, ezért meglepetésként is szolgálhat az újdonsült szülők és gyermekük számára. A Kaloo játékok magukban hordozzák a francia szépérzék, tökéletesség és egyediség jegyeit. A gyártás folyamata szigorúan ellenőrzött, minden egyes játéknak meg kell felelnie a szigorú uniós követelményeknek, ezáltal biztosított a termékek minősége és maximális biztonságossága.

Doprava nad 69
Technikai paraméterek
Kisfiú/kislánycsecsemők
Kor0 hónapos kortól
Származási helyDesigned in France
Méretek30 cm
A csomagolás méreteiØ 25 cm
Kartonokba csomagolva I/NIgen
Színszürke
Meghatározott termékekNem
Értékelések
loader  Értékelések betöltése...
Kérdés a termékről
A *-al jelölt mezők kötelezőek